Maastricht magazine >

 
lifestyleinterieur

Binnenkijken bij Michèle

Binnenkijken bij Michèle

Wie ben ik?

Ik ben Michèle, 35 jaar. Getrouwd en moeder van drie jongens van bijna 10, 8 en 6 jaar en een dochter van 9 maanden. In het dagelijks leven werk ik bij een gemeente en hou ik mij bezig met privacy en informatieveiligheid.

Interieur en styling zijn mijn passie, ik ben gek op het veranderen en stylen van ruimtes. Ik verander regelmatig kleine en grote dingen in en om het huis en ik help anderen ook graag. Foto’s van mijn interieur deel ik op mijn Instagram @industrieelchique. Als ik niet met ons huis bezig ben, dan ben ik bezig met sporten (waterpolo, bootcampen en hardlopen) of naar sporten kijken. Onze jongens zijn echte voetballers en we kijken graag elke zaterdag bij ze.

Huis & stijl

Wij wonen sinds ruim een jaar in een vrijstaand nieuwbouwhuis. We zijn verliefd geworden op de verschillende ruimtes en de grootte van het huis. Hierdoor heb ik de ruimte om regelmatig te veranderen: van kleur op de wand tot lampen, vloerkleed, planten of meubels.

Ik ben altijd al bezig geweest met mijn interieur, maar de laatste jaren durf ik steeds meer. Want als bijvoorbeeld een kleur op de wand niet goed uitvalt, dan schilder je het toch gewoon opnieuw? Mijn stijl is industrieel, modern met een klassieke twist en met warme houttinten. Daarnaast hou ik van veel, zelfs heel veel planten.

Favoriete plek in huis

Dat is mijn slaapkamer. Vooral vanwege de enorme hoge ruimte en het lichtinval. We hebben gekozen voor lichte wanden en een witte vloer wat zorgt voor veel frisheid in onze slaapkamer. De Velux dakramen staan de hele dag open, wat zorgt voor veel frisse lucht. En natuurlijk heb ik in de slaapkamer ook planten. Als ik een tweede plek mag kiezen, dan is dat naast onze openhaard (een pelletkachel). Vooral in de winter met een heerlijke kop thee, lekker warm en super gezellig.

Mijn tips

Durf te veranderen en gebruik de seizoenen. In de zomer kun je genieten van de lange avonden en het mooie licht. In de winter moet je zelf warmte creëren. Dat betekent een warme diepe kleur op je wanden of een donker vloerkleed of andere kussens. Want zeg nou zelf; in de zomer draag je toch vaak kleurrijke kleren?

Gerelateerde blogs

Reacties (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *