Maastricht magazine >
lifestyleentertainment

Bluetooth speakers: mooie muziek in huis & op pad

Bluetooth speakers: mooie muziek in huis & op pad
Artikel begint onder de advertentie

Heb jij net als ik dat je het altijd fijn vind om een muziekje op de achtergrond te hebben? Het kan je rust geven, of je juist heel enthousiast maken, net wat voor playlist je natuurlijk op zet. Ik luisterde mijn muziek altijd via mijn mobiel of laptop maar beide hebben niet echt goede boxen. Dit was voor mij dan ook een goede reden om eens te gaan kijken naar bluetooth speakers.

Draadloze bluetooth speakers

Als je gemakkelijk mooie muziek af wilt kunnen spelen vanaf elk apparaat dat beschikt over bluetooth, dan is een bluetooth speaker misschien ook wel iets voor jou. Je hebt geen kabels meer nodig en ook geen app om verbinding te moeten maken, zoals je moet bij Wifi-speakers. Je zet eenvoudig je bluetooth aan en laat je mobiel of een andere bluetooth apparaat zoeken naar de speaker. Is de speaker gevonden, ben je direct klaar om je favoriete muziek af te spelen!

Door een ingebouwde accu of ingebouwde batterijen, kun je draadloos muziek afspelen op deze speakers. Soms hebben draadloze speakers ook helemaal geen ingang meer om muziek af te spelen via kabels, maar kun je dit echt alleen nog maar via bluetooth doen. Wat je wel nog kunt vinden tussen de draadloze speakers is dat de speaker wel nog stroom krijgt via het stopcontact, maar dat de muziek die je afspeelt wel draadloos gebeurd.

Draadloze speakers zijn te verkrijgen in allerlei soorten en maten, groot en klein. Ga je de speaker vooral op dezelfde plek in huis gebruiken? Dan wil je misschien een groter pronkstuk. Wil je de speaker met je mee kunnen nemen? Kies dan voor een klein formaat. Een draagbare speaker met bluetooth is erg handig om mee te nemen als je op pad gaat. Omdat ze een klein formaat hebben kun je hem gemakkelijk meenemen naar het werk, school of als je bijvoorbeeld lekker gaat picknicken in het park. Meestal ziet de draagbare muziek box eruit als een kubus, maar ze zijn ook in andere varianten en kleuren te verkrijgen.

Mijn bluetooth speakers

Zelf ben ik in het bezit van twee bluetooth speakers. Ik heb een zwarte cilinder, welke mooi geluid geeft en makkelijk is om mee te nemen. Er zit aan de bovenkant een draaiknop waar je de volume mee kunt regelen. Om de draaiknop heen zitten nog kleine knopjes waarmee je een lied kunt pauzeren of afspelen, je terug of juist verder kunt zappen en een M waar je de modus mee kunt instellen. Deze speaker heeft een accuduur van maar liefst 8 uur dus daar kan je wel even mee vooruit.

Naast deze zwarte cilinder heb ik een mooie witte speaker die ook cilindervormig is, maar dan wat langer en smaller. Deze heeft dezelfde knopjes als de zwarte cilinder maar dan zijn deze verwerkt als touch knopjes aan de voorzijde van de speaker. Dit oogt erg mooi vind ik zelf. Het geluid van deze speaker is nog wat beter dan de andere, want deze bevat 3D Surround en een Subwoofer. Deze speaker heeft een accuduur van 6 uur en is dus ook lang zat voor een hele middag of avond vol muziek. Dat wordt voortaan dus niet alleen meer mooie muziek in huis, maar ook als ik de deur uit ga met deze twee bluetooth speakers!

WINACTIE!

Wil jij ook kans maken op een van deze twee mooie speakers? Like/volg/reageer dan op onze Facebook en/of Instagram pagina en maak kans! De winnaar mag zelf kiezen uit een van deze twee speakers!

Gerelateerde blogs

    Reacties (2)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *