Maastricht magazine >
lifestyletip

Cadeautips voor de feestdagen

Cadeautips voor de feestdagen
Artikel begint onder de advertentie

We tellen inmiddels alweer af naar de feestdagen. Onlangs schreef ik al een blog met cadeautips voor hem, maar in deze blog geven wij je cadeautips voor zowel man als vrouw. Wellicht ben je niet alleen op zoek naar een cadeau voor je geliefde, maar ook naar een cadeau voor je moeder, je zusje, je vrienden, noem het maar op. Dus heb je even geen inspiratie voor leuke Sinterklaas- of kerstcadeaus? Lees dan vooral verder.

Gegraveerde snijplank

Als hij of zij van koken en lekker eten houdt, dan is een gegraveerde snijplank een heel leuk cadeau om te geven! Een snijplank komt altijd goed van pas en hoe leuk is het dan als deze gegraveerd en daardoor ook super persoonlijk is? Een snijplank wordt veel gebruikt, soms wel dagelijks. Hierdoor weet je zeker dat je cadeau nuttig is en ook veel gezien wordt. Door voortaan hun hapjes op deze plank te serveren stelen ze zeker de show bij hun gasten.

Er zijn verschillende soorten snijplanken waar je uit kunt kiezen om te laten graveren. Ze verschillen in vorm, dikte en in materiaal. Er zijn planken van mangohout, teakhout en beukenhout. Daarnaast worden sommige houten snijplanken gecombineerd met gesteente zoals marmer, natuursteen of leisteen. Een ontwerp voor op de plank maak je in de webshop eenvoudig zelf via de personalizer. Je kunt de naam van de ontvanger erop zetten, of een leuke boodschap bijvoorbeeld. Ook is het mogelijk om een illustratie of een logo te laten graveren. Prijzen beginnen vanaf €18,95. Het gegraveerde kaasplankje op de foto is te koop voor €22,95.

Waterproof bluetooth speaker

Is hij of zij een echte muziekliefhebber? Dan moet je dit cadeau hebben. Met een waterproof bluetooth speaker kan je overal naar muziek luisteren met goed geluid, dus ook op het strand of bij het zwembad. Zit er zand op de speaker dan spoel je hem eenvoudig af onder de kraan. Naar wat koudere omstandigheden? Geen probleem, ook in de sneeuw speelt hij de beste muziek af.

De Rockbox Bold M, zoals deze waterproof bluetooth speaker genoemd wordt, is verkrijgbaar in verschillende leuke kleurtjes. Zo is hij er in het lichtgrijs, donkergrijs, mint, oudroze, petrol blauw en donkerrood. Vanwege het formaat kun je hem eenvoudig met je meenemen op pad. Ga je er een hele dag op uit dan hoef je je geen zorgen te maken over de batterij, deze gaat namelijk maar liefst 15 uur mee! Extra handig aan deze speaker is dat er ook een powerbank is ingebouwd. Zo zit je nooit zonder stroom en kun je ook je mobiel gewoon opladen. Je kunt er daarnaast ook nog handsfree mee bellen. Deze speaker is te koop voor €79,99.

Initialen ketting

Is de ontvanger gek op sieraden dan zal zij zeker blij worden van deze initialen ketting. Gebruik bijvoorbeeld haar voorletter en combineer dit met voorletters van andere die dierbaar voor haar zijn, en laat deze in de ketting graveren. Het maakt dit cadeau extra persoonlijk. Zelf heb ik deze ketting ook en ik ben er erg blij mee. Ik heb ervoor gekozen om de voorletter van mij en mijn vriend in de ketting te laten graveren.

Je kunt kiezen uit de kleuren zilver, goud of rosé goud. Daarnaast heb je verschillende formaten en soorten kettingen waar je uit kunt kiezen. De letters kunnen gescheiden worden door een recht streepje zoals op mijn ketting of door een kruis in het midden. Vooral bij vier letters is de initialen ketting met een kruis erg gaaf vind ik zelf! De gegraveerde ketting op onderstaande foto is verkrijgbaar vanaf €34,90.

Escape Room The Game 2

Voor de spelletjesfanaten is dit echt het ultieme cadeau. Met de spellen van Escape Room The Game haal je een heuse Escape Room ervaring in huis. Net als bij een echte Escape Room kun je elk spel maar eenmalig spelen omdat je daarna het spel kent, maar dat maakt het zeker niet minder leuk! Ook is het spel daarna niet onbruikbaar, want gevouwen of beschreven onderdelen zijn gewoon te downloaden via de bijbehorende website. De spellen zijn ontzettend spannend. Door de tijd die je af ziet lopen op de decoder en de muziek die je erbij af kunt spelen in de app, voel je de druk en spanning stijgen.

Elk verhaal bestaat uit verschillende delen met elk hun eigen zenuwslopende puzzels die je op moet lossen. En nee, mocht je nog nooit een Escape Room hebben gedaan, dit zijn niet gewoon puzzels zoals je ze tegenkomt in een puzzelboekje. Je moet bij dit spel iets oplossen aan de hand van aanwijzingen en raadsels. Deze aanwijzingen zijn echter vaak zo goed verstopt en verspreid dat je wel even zoet bent om deze aanwijzingen in elkaar te puzzelen 😉.

De spellen zijn in verschillende moeilijkheidsgraden verkrijgbaar. Zo hebben ze leuke en spannende spellen voor beginners, maar ook voor de gevorderde Escape Room liefhebbers. Je speelt dit spel samen met maximaal vier andere spelers en bij ieder spel krijg je een uur de tijd om te ontsnappen.

Zelf heb ik al eens een echte Escape Room gedaan en ook de Escape Room The Game thuis gespeeld en ik vond het echt net zo spannend! Het Escape Room The Game basisspel 2 inclusief decoder en vier verschillende Escape Room spellen kost je €38,99. Daarnaast zijn er voor €9,95 al meerdere uitbreidingssetjes te koop voor nog meer speelplezier en vind je ook een Family Edition en 2 Players variant binnen de collectie.

Gerelateerde blogs

    Reacties (2)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *