Maastricht magazine >
lifestyletip

City Polo: Family Event in Style

City Polo: Family Event in Style

Ik hou van de periode rondom de Tefaf. Het Mecc verandert in een indrukwekkend museum. Is het straatbeeld in Maastricht altijd al een feest, is het heerlijk om op een terrasje uitgedoste Tefaf-bezoekers te kijken. En on top of it vindt jaarlijks tijdens het laatste Tefaf-weekend City Polo Maastricht op het Vrijthof plaats. Hebben de vrijdag en zaterdag een hoog party en fashion gehalte, is de zondag een top moment om samen met je gezin het weekend high fashionable af te sluiten. Bovendien is City Polo Maastricht een super excuus om je Maison Michel viltenhoed uit de kast te toveren of er eindelijk eentje te kopen.

Artikel begint onder de advertentie

Geen mooiere hoeden dan die van Maison Michel uit Parijs. En geen beter event om je hoed in stijl te dragen dan City Polo Maastricht. Het event is van vrijdag tot en met zondag tot in de puntjes verzorgd. Zelf vind ik de zondag een aanrader. Vanwege de finales en de sfeer. Bovendien is het entrée op deze dag voor de hele familie gunstig geprijsd. Voor 250 euro met het hele gezin polo kijken en brunchen.

City Polo Maastricht bezoeken? Koop nu kaarten online. Voor meer informatie over de hoeden van Maison Michel bezoek je de website van het Franse hoedenlabel.

Eerdere berichten over City Polo Maastricht

Viltenhoeden en fake fur bontmutsen trend

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *