Maastricht magazine >
lifestyletip

De leukste Instagram hotspots van Amsterdam

De leukste Instagram hotspots van Amsterdam
Artikel begint onder de advertentie

Niks is leuker dan er lekker op uit te gaan met je vriendinnen en zo samen de gezelligste plekjes te bezoeken. In onze prachtige hoofdstad kan je dan ook je ogen uitkijken. Die leuke momenten wil je natuurlijk het liefste voor altijd vastleggen en kunnen delen op je Social Media. Ben je nou echt opzoek naar de leukste hotspots van Amsterdam om je Instagram mee op te vrolijken? Dan hebben wij de tofste plekjes voor je op een rijtje gezet!

1. De welbekende grachten

Amsterdam staat er vol mee. We hebben het natuurlijk over de talloze grachten. Je kunt ze bijna op elke hoek vinden, maar oh wat zijn ze toch fotogeniek. Een kenmerkend beeld voor een leuk dagje Amsterdam. Mijn persoonlijke favoriet is toch wel de bekende Prinsengracht. Bomvol gezellige boten, de leukste terrasjes en de mooiste lichtjes. Je kunt er bijna niet omheen!

2. Zevenlandenhuizen

Misschien heb je er weleens van gehoord, maar de Zevenlandenhuizen mag je echt niet overslaan. Pal achter het drukke centrum van Amsterdam ligt de Roemer Visscherstraat, waar je zeven leuke gekleurde huizen ziet. Elk in het thema van een prachtig land. Van groen tot geel tot aan baby-roze. Je vindt het er allemaal en het zal elke foto doen opvrolijken.

3. De roze tanker

De roze tanker ligt iets meer afgelegen dan de andere locaties liggen, maar is daardoor zeker niet minder leuk. Je kunt de oude benzinepomp namelijk vinden in Amsterdam Noord, waar je op de foto kan met de mooiste street art. De naam zegt het al, maar de roze tanker staat vooral bekend om haar prachtige roze muur met de tofste flamingo’s. Hier word je toch vrolijk van?

4. Hotel W

Hotel W is een luxe hotel dat gevestigd zit aan de dam. Een kamer zal je hier waarschijnlijk niet kunnen betalen, maar je kunt er wel terecht op het mooie dakterras. In de zomer kun je hier dan ook lekker genieten van het zonnetje en wanneer je het warm hebt gekregen, kun je er zelfs terecht in het zwembad. Hoe cool is dat? Naast de luxe inrichting heb je er ook nog eens heel mooi uitzicht over allerlei toffe gebouwen. Dat zal zeker een leuke toevoeging geven zijn voor je foto.

5. Mama Kelly

Een restaurant, die speciaal is ingericht om de mooiste foto’s mee te kunnen maken. Dat is toch wat je wilt? En ja, Amsterdam mag zo ook met trots zeggen dat ze dit hebben. Het restaurant heet Mama Kelly en het beschikt over de mooiste interieur samen met de leukste fotoplekjes. Naast al die foto’s kun je er ook terecht voor een overheerlijke lunch of diner. Echt de moeite waard om eens te bezoeken!

Wat je natuurlijk ook kunt doen, is gewoon lekker zelf op pad gaan om de stad te ontdekken. Er zijn zoveel leuke plekjes te vinden dat je er geheid genoeg zult tegenkomen tijdens je zoektocht. Van de mooiste winkelstraten tot aan het altijd gezellige Jordaan aan toe. Dus trommel snel al je vriendinnen op en plan alvast je volgende stedentripje en meidenmiddagje naar deze geweldige stad. Jullie zullen je er zeker weten vermaken en naast al die gezelligheid, heb je dan ook nog eens de leukste foto’s om op terug te kijken.

Gerelateerde blogs

    Reacties (2)

    1. Oehhh leuk! Mijn vriend en ik zijn van plan om in de zomervakantie naar Amsterdam te gaan. Deze plekjes dan toch eens bezoeken!

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *