Maastricht magazine >
lifestyletip

De leukste Instagram hotspots van Den Haag

De leukste Instagram hotspots van Den Haag
Artikel begint onder de advertentie

Ook in de winter is er niks leuker dan je Instagram op te vrolijken met prachtige foto’s. Met nog enkele vallende blaadjes van de bomen en lekkere oversized truien kun je namelijk de leukste foto’s maken. Dit kan natuurlijk in een mooi bos, maar ga er ook zeker eens op uit. Zo heeft bijvoorbeeld het altijd drukke Den Haag allerlei mooie locaties te bieden, waar je je Instagram helemaal mee opvrolijkt. Perfect voor deze koude wintermaanden!

1. Angel Wings

Vooral in Amerika zijn de Angel Wings een echte trend, je vindt ze bijna in elke stad. Dat is ook meer dan begrijpelijk want wat zijn ze toch leuk! Het vrolijkt je Instagram feed direct op, waardoor je de Angel Wings ook in allerlei vormen en maten voorbij ziet komen. Ook in Den Haag is er eentje te vinden en dat op een goed bereikbare locatie; De Passage. Zeker een bezoekje waard tijdens een stedentrip naar Den Haag. Trek je mooiste kleding aan en voel je zo vrij als een engel.

2. Het Binnenhof

Een van de bekendste locaties in Den Haag is natuurlijk het Binnenhof, wat omringd is met een prachtige gracht. Dit geeft een sprookjesachtig effect. Je kunt hier op super veel plekken leuke foto’s maken. Ook staan er vaak rondom het Binnenhof allerlei kraampjes, die een typisch Hollands tintje aan je foto geven. Wat vervelend dat je verplicht een stroopwafel moet kopen om je foto nog net iets leuker te maken, toch?!

3. Five Guys

Mocht het slecht weer zijn tijdens je stedentrip naar Den Haag, dan zijn er ook genoeg hotspots binnen. Denk bijvoorbeeld aan Five Guys. Deze hotspot zit natuurlijk op meerdere plekken in Nederland, maar de Five Guys in Den Haag is zeker mijn favoriet. Je kunt er niet alleen heel lekker eten, maar door het toffe interieur kun je er ook mooie foto’s maken. Five Guys is door zijn ideale locatie ook zeker de perfecte stop om te lunchen tijdens een leuk shopdagje.

4. Kurhaus

Het Kurhaus bevindt zich wel in Scheveningen, maar je bent er binnen no-time vanuit Den Haag. Een prachtig 5-sterren hotel aan de kust. Je kunt zelf langs het Kurhaus lopen en een kijkje nemen bij de mooie entree. Je vindt er niet alleen palmbomen, fonteinen en een mooi interieur, maar je hebt er ook zeker een prachtig uitzicht over het strand. Dit geeft een super mooi effect aan je foto’s.

5. De Pier

Ook De Pier bevindt zich natuurlijk in Scheveningen, maar ook deze hotspot mag je zeker niet overslaan. Van een reuzenrad, een mooi restaurant tot aan de leukste winkels. Je vindt het er allemaal. Daarnaast heb je op de pier ook nog eens een adembenemend uitzicht op het Kurhaus, wat natuurlijk dubbel zo leuk is. Deze mooie locatie geeft je zeker de garantie voor de perfecte Instagram foto.

Lees ook…

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *