Maastricht magazine >
lifestyletip

De leukste telefoon accessoires die je wil hebben

De leukste telefoon accessoires die je wil hebben

Ben jij ook altijd met je mobiele telefoon in de weer? Dan ben jij vast wel op de hoogte van de laatste social media trends en weet je als geen ander hoe je de beste reels en Insta Stories maakt met je smartphone. Een beetje TikTok filmpje is je ook niet vreemd. Maar… haal je wel het beste uit je mobiele telefoon voor de mooiste filmpjes en foto’s? Deze telefoon accessoires maken het je extra gemakkelijk.

Powerbank

Natuurlijk wil je altijd en overal genieten van een volle batterij. Kies dan voor een goede powerbank die je gemakkelijk in je tas meeneemt. Een powerbank is een mobiele accu waarmee je in een handomdraai je mobiele telefoon oplaadt. Vergeet niet om een oplaadsnoertje mee te nemen, want dat werkt het makkelijkste. Wist je dat je het beste je telefoon even met rust kan laten tijdens het opladen? Zo laadt de accu het allerbeste op. Er zijn verschillende powerbanks verkrijgbaar, zowel met een grappige vormgeving als zeer gestroomlijnd. Je hebt dus volop keuze hierin.

Statief

Film je jezelf dansend of film je je handen, omdat je een workshop Kawaii tekenen geeft? Het is dan niet handig om je telefoon ergens tegen aan te zetten. Een statief biedt dan uitkomst. Er zijn heel veel verschillende statieven te koop die je helpen om betere reels, stories en TikTok filmpjes te maken. Het is vooral belangrijk dat je kijkt naar waar jij het voor zou gebruiken. Hoeft je telefoon alleen maar rechtop te staan? Kies dan voor een tafelstatief, waarmee je je mobiel gemakkelijk overal neer kan zetten. Ben je veel onderweg? Neem dan een goede selfiestick, zodat je ook on the road je filmpjes en foto’s maakt om te delen met je vrienden op social media.

Ringlight

Maak je vlogs over make-up of andere producten? Je belicht jezelf en de producten het allerbeste met een ringlight. Dit is een lamp in de vorm van een ring. Je krijgt er van die mooie lichtringetjes van in je pupil. De ringlight is ook ideaal voor het maken van beauty selfies en dansfilmpjes. Het is mogelijk om de poot van de ringlight uit te schuiven van tafelmodel tot vloerlamp. En het allerfijnste? Er zit een houder bij voor je mobiel! Geen gedoe dus, maar gewoon de mooiste foto’s en vlogs maken met de perfecte belichting.

Popsockets

Weet je wat handig is? Een popsocket. Deze plaats je aan de achterkant van je telefoonhoesje en geeft je meer houvast. Ideaal als je je mobiele telefoon vaak laat vallen. Maar het helpt ook met vasthouden als je een foto maakt. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Oordopjes

Ook niet onbelangrijk bij het maken van filmpjes en dergelijke zijn goede oordopjes. Deze gebruik je natuurlijk ook gewoon wanneer je leuke series op je mobiel aan het bingen bent of je Spotify playlist beluisterd. Er zijn veel verschillende koptelefoons te vinden. Hierbij is het vooral belangrijk dat je iets kiest wat bij je past. Hou je niet van in-ear oortjes (zoals airpods) dan kun je beter voor een ‘gewone’ koptelefoon kiezen. Deze zijn er uiteraard ook draadloos. Dat luistert wel weer zo relaxed.

Telefoonhoesje

Een telefoonhoesje is heel belangrijk om je telefoon te beschermen tegen vuil, krassen en vallen. Om je mobiel in een statief te kunnen gebruiken is het niet handig om een telefoonhoesje voor pasjes te gebruiken. Deze heb je natuurlijk wel in huis, voor als je weer klaar bent met vloggen en opnames maken. Om je eigen ‘ik’ nog meer te laten zien, kun je ook een eigen telefoonhoesje maken. Met je favoriete foto’s erop natuurlijk, want daarmee laat je pas echt zien wie je bent. Kies eens voor de tien leukste foto’s van jou en je vrienden. Maak een collage van je huisdier of ga voor die ene schitterende foto van de leukste plek op aarde. Welke dat is, dat weet jij natuurlijk het allerbeste. Door een eigen telefoonhoesje te maken met foto’s en teksten, heb je altijd een hip, trendy en vooral heel persoonlijk mapje waarin je je telefoon met je meedraagt. Gebruik je je telefoon in een statief? Kies dan ter bescherming voor een hardcase. Deze klik je gemakkelijk op de achterkant van je telefoon en biedt voldoende bescherming tegen stoten en vallen. Bovendien kun je deze telefoonhoesjes ook helemaal naar je eigen smaak ontwerpen.

Veel plezier met je smartphone en de laatste social media trends. Aan je telefoon accessoires zal het zeker niet liggen!

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *