Maastricht magazine >

 
lifestyle

De Weldaad in de Reestraat maakt blij

Hoewel ik in het weekend De Negen Straatjes zoveel mogelijk mijd, is er één winkel die steeds weer een glimlach op mijn gezicht tovert. Zelfs in het weekend wanneer het er krioelt van de mensen! Dat is Weldaad in de Reestraat (hoek Keizersgracht). Ik vind de naam zo heerlijk klinken. De verwondering die de winkel op de gezichten van passanten laat lezen, maakt me blij. Een vrolijke ontdekwinkel met heerlijk veel in het oogspringende objecten, prullen en brocanterie, zoals kaarsen, sieraden en vintage cadeaus. Neem nou bijvoorbeeld die zoemende bijenoorbellen.

Schermafbeelding 2015-08-07 om 07.16.25

Die zoemende bijenoorbellen zijn een ode aan de bij. De bij sterft uit. Verdient een podium, want bijen zijn essentieel. Dat podium bied je met een buzzing bee in jouw oor. Doet de bij je teveel denken aan de wespenplaag die opkomst is? Kies dan voor een paar kikker-, kever- of libelle-oorbellen.

Schermafbeelding 2015-08-07 om 07.16.46

Heb jij liever een iets groter stuk? Hou je van een natuurlijke look in je huis? Van echte materialen? Loop dan ook langs de vesteging aan de Noordermarkt. Hier vind je teveel brocante, historisch bouwmateriaal en antieke meubelstukken. Weldaad in je interieur!

IMG_3620[1]

Weldaad Reestraat van binnen

Je vindt De Weldaad op Reestraat 1 in Amsterdam. De winkel aan de Noordermarkt is gelegen op nummer 35-36. Nog meer Weldaad? Shop dan bij Weldaad online.

Foto boven: hondjes uitlaten op Tkees, Tods tas, Thierry Lasry bril, vintage shirt en Michael Kors shorts.

Gerelateerde blogs

Reacties (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *