Maastricht magazine >
lifestyletip

Dit zijn de beste smartphones van dit moment

Dit zijn de beste smartphones van dit moment
Artikel begint onder de advertentie

Wie graag een nieuwe smartphone wenst te kopen heeft tegenwoordig meer keuze dan ooit tevoren. Er zijn op de markt momenteel tal van interessante exemplaren terug te vinden. Wil jij graag ontdekken wat precies de beste smartphones van dit moment zijn? Wij hebben het voor je uitgezocht en stellen ze in dit artikel graag aan je voor!

1.) De Samsung Galaxy S21 Ultra

De Samsung Galaxy S21 Ultra beschikt over een 6,8 inch QHD+ display. Daarnaast beschikken gebruikers van deze Samsung telefoon over een 108MP-camera. Dit is misschien wel één van de meest indrukwekkende features waar deze smartphone over beschikt. Dat deze topper uit de fabriek van Samsung één van de beste smartphones van dit moment is blijkt eveneens uit de uitstekende batterijduur. Het enige minpunt dat kan worden toegeschreven aan deze smartphone is misschien de aankoopprijs. Goedkoop is dit toestel immers niet, maar je krijgt er wel zeer veel voor in de plaats!

De Samsung Galaxy S21 Ultra, een van de beste smartphones van dit moment

2.) De OnePlus 9 Pro

De OnePlus 9 Pro heeft een belangrijk pijnpunt van diens voorganger aangepakt, namelijk de camera. Het toestel beschikt dan ook over de beste OnePlus camera tot dusver. Dat is echter niet het enige voordeel. Daarnaast krijg je als gebruiker ook de beschikking over een behoorlijk statig 6,7-inch display. Het Fluid Display zorgt ervoor dat dit beeldscherm menig aantal concurrenten achter zich weet te laten. De aanwezige batterij beschikt over een capaciteit van 4.500mAh. Zonder twijfel is dit de beste OnePlus smartphone die tot dusver op de markt is verschenen.

OnePlus 9 Pro

3.) De iPhone 12 & iPhone 12 Mini

De iPhone 12 heeft op verschillende vlakken een meerwaarde in huis ten opzichte van haar voorganger, de iPhone 11. Denk hierbij niet alleen aan het OLED-scherm, maar ook aan de ondersteuning voor 5G evenals nog meer rekenkracht. De iPhone 12 Mini biedt de gebruiker dezelfde eigenschappen als de iPhone 12, maar dan wel in combinatie met een kleinere display. Voor dit toestel geldt immers dat ze “slechts” beschikt over een 5,4-inch display. De iPhone 12 beschikt over een dubbele camera bestaande uit een 12MP-hoofdcamera evenals een 12MP-groothoekcamera. Ook de batterijduur van de iPhone 12 blijkt merkelijk beter te zijn dan deze van haar voorganger. Zonder meer is dit nieuwe vlaggenschip van het merk Apple één van de beste smartphones die op dit moment op de markt zijn terug te vinden. Apple heeft dan ook een recordomzet behaald met de iPhone 12.

iPhone 12 & iPhone 12 Mini, beide behoren tot de beste smartphones van dit moment

4.) iPhone 12 Pro / iPhone 12 Pro Max

Nog net dat tikkeltje beter dan de gewone iPhone 12 zijn de iPhone 12 Pro en de iPhone 12 Pro Max. De iPhone 12 Pro beschikt over één van de beste 6,1-inch OLED-schermen die er op de markt verkrijgbaar zijn. Bovendien is er sprake van een hoofd-, groothoek- evenals telecamera die beschikt over 12 megapixels. Dit in combinatie met een LiDAR-scanner zorgt ervoor dat deze smartphone van Apple beschikt over één van de meest veelzijdige camera-opstellingen op de markt. Ondanks het feit dat de verschillen met de gewone iPhone 12 miniem zijn is de Pro-versie toch net dat tikkeltje beter.

iPhone 12 Pro

5.) Samsung Galaxy Note 20 Ultra

De Samsung Galaxy Note 20 Ultra werd in de zomer van 2020 op de markt gebracht. Toch is ze met absolute zekerheid nog steeds één van de beste smartphones van dit moment. Het 6,9-inch beeldscherm heeft een 120Hz verversingsfrequentie. Verder kunnen gebruikers uiteraard ook rekenen op een uitmuntende camera met zomaar even 50x digitale zoomniveaus. De prima batterij uit dit toestel biedt ondersteuning voor 25W-snelladen. Goedkoop is deze smartphone niet, maar je krijgt wel een echt high-end toestel voor je geld.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Nieuwe telefoon gekocht? Met deze tips maak je de mooiste foto’s met je nieuwe telefoon.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *