Maastricht magazine >

 
lifestyletip

Hatsa: Ideaal voor shopliefhebbers!

Hatsa: Ideaal voor shopliefhebbers!

Shop je graag op het internet en bezoek je daarbij verschillende webshops en websites? Dan heb je vast wel eens moeite om ze op een later moment weer terug te vinden. Dat ene item wat je voorbij zag komen, maar waarvan je nog niet overtuigd was, had je misschien graag willen opslaan om het op een later moment terug te kunnen zien en te vergelijken met soortgelijke producten. Misschien wil je een verlanglijstje samenstellen en delen met de gasten, zodat ze weten wat je echt graag wil hebben. Met Hatsa kun je precies dit doen. Super handig! In dit artikel bekijken we wat Hatsa is en wat je er allemaal mee kunt doen. 

Online shopping lijstjes

Hatsa is de perfecte app als je graag online verlanglijstjes maakt. Hatsa werkt via een browserextentie voor Chrome, Safari, Edge en Firefox. Met de browserextensie voeg je op een snelle en eenvoudige manier producten toe aan je online verlanglijstje. Met een klik drop je het product op een bord waar je het later weer makkelijk kunt terugvinden. Shop je liever op je smartphone? Er is ook een Hatsa app beschikbaar.

Shoppingboards vergelijken

Je kunt alle items die je online vindt met één klik toevoegen aan je shoppingboard. Of het nu gaat om een nieuwe inrichting voor je huis of om het shoppen voor kleding, Hatsa werkt voor alle producten van alle webshops en shoppingapps op het internet. Doordat je al je favoriete items op een bord bewaart heb je makkelijk overzicht over de producten. Hierdoor kun je ze makkelijker met elkaar vergelijken en kom je sneller tot de juiste keuze.

Prijsupdates ontvangen

Als je Hatsa gebruikt hoef je niet meer op zoek naar de beste deals. Door de speciale prijsupdate en kortingsfunctie word je op de hoogte gehouden van de laatste prijzen en kortingen van je favoriete producten. Je krijgt een melding als de prijs van een van de producten op jouw shoppingboard in prijs verlaagd is! 

Samen online shoppen

Hatsa is ook ideaal als je samen wilt shoppen. Bijvoorbeeld als je samen met een groep vriendinnen een verjaardagscadeau zoekt voor een gezamenlijke vriendin. Nodig je vriendinnen uit op een gezamenlijk shoppingboard. Plaats items op het shoppingboard en overleg met elkaar via de chat. Doe product suggesties en help elkaar het beste item te vinden. 

Andere gebruikers volgen

Inspiratie opdoen op shoppingboards van andere gebruikers? Ook dat kan met deze handige shopping app! Volg andere gebruikers en laat je inspireren door influencers en andere gebruikers. Blijf zo op de hoogte van de items die zij aan hun shoppingboards toevoegen. Inspireer op jouw beurt ook weer andere gebruikers met jouw shoppingboards. Laat andere gebruikers weten wat je van hun items vindt door een like achter te laten. 

Hoe gebruik je Hatsa?

Niets is leuker dan samen met een groep leuke cadeautjes uit te zoeken voor iemand die je wil verrassen. In zo’n geval is een shoppingboard op Hatsa heel handig. Maak een shoppingboard aan en geef het board een naam. Ga vervolgens met elkaar alle websites af en voeg alle leuke producten die je ziet toe aan het shoppingboard. Je kunt Hatsa ook gebruiken om je eigen verlanglijstje te maken en anderen te laten weten wat je graag wilt hebben, of voor jezelf om inspiratie op te doen en producten die je eventueel wilt aanschaffen makkelijk terug te kunnen vinden. 

Items van andere boards kopiëren

Op Hatsa kun je ook boards van anderen bekijken. Zie je op het board van iemand anders iets leuks? Dan kun je het gemakkelijk naar je eigen verlanglijstje kopiëren. Is je verlanglijstje klaar? Dan kunnen je gasten voor je gaan shoppen. Nodig ze uit om je board te bekijken. Je gasten kunnen zonder dat je het weet items aanvinken wanneer ze gekocht zijn. Zo weten de gasten van elkaar wie wat heeft gekocht en behoren dubbele cadeaus tot het verleden.

Geen miskopen meer

Je kunt ook een shoppingboard aanmaken met cadeau ideeën voor jezelf. Op ieder moment van de dag kun je producten toevoegen. Na een tijdje heb je zo een shoppingboard met items die je echt graag wilt hebben. Voeg de mensen die op je verjaardag komen toe aan het board, in een overzichtelijk visueel geheel kunnen zij dan beginnen met shoppen. De genodigden kunnen precies zien wat jij graag wilt hebben. Zo weet je zeker dat je krijgt wat je echt graag wilt hebben. 

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *