Maastricht magazine >
lifestyletip

Hippiemarkt Las Dalias in Amsterdam

Hippiemarkt Las Dalias in Amsterdam

Bijna onmogelijk om Ibiza te bezoeken zonder Las Dalias aan te doen. Nou ja, behalve als je in het zomerseizoen naar Ibiza gaat. De beroemde hippemarkt is dan vanwege drukte en warmte niet mijn favoriet, het eiland zelf eigenlijk ook niet. Maar goed, het is nog geen hoogseizoen en bovendien gaat dit blog over Amsterdam (en niet Ibiza). Want van 5 tot en met 8 mei vind je Las Dalias on the Road op het Westergasterrein. With love from Ibiza to Amsterdam.

Artikel begint onder de advertentie

Regelmatig vinden er in Nederland al markten plaats die zijn geinspireerd op Las Dalias. De markt die ondertussen meer dan 30 jaar bestaat en meer dan 200 kraampjes telt. Maar hé, dat is natuurlijk anders dan the real thing. Dus als jij Ibiza mist, beter dan dit wordt het niet. Dit is namelijk de echte Las Dalias, maar dan in ons kikkerland.

Net als op Ibiza kun je tijdens Las Dalias on the Road genieten van fashion & lifestyle, art & designs, food & drinks, DJ’s & live music. Daarnaast is er een kids area. Trap de zomer af met kleurrijke fashion van World Family Ibiza, tassen van Live Love Ibiza, leren laarzen van Emonk, sjaals van Izuskan, handgemaakte armbandjes van Las Almaritas en nog veel meer hippie koopwaar.

www.lasdaliasontheroad.com

Eerdere blogs over de hippiemarkt

En wie weet volgt er dit weekend nog een kiekje van 100% Las Dalias. Want ik ga naar het eiland. Toedeloe ik ben er vandoor! Ik zie je na het weekend wel weer.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *