Maastricht magazine >
lifestyleinterieur

In deze huizen wonen de beste Nederlandse voetballers

In deze huizen wonen de beste Nederlandse voetballers
Artikel begint onder de advertentie

Over het algemeen hebben voetballers niet zoveel te klagen over hun inkomen. Natuurlijk, niet elke voetballer kan een vrijstaande villa met zwembad veroorloven, maar als je bij de betere voetballers van Nederland behoort dan zijn dit soort huizen zeker niet onmogelijk.

We zoeken naar mooie huizen van bekende Nederlandse voetballers. We beschrijven in totaal zeven van de mooiste huizen en vertellen welke voetballers er wonen. Zo kijken we naar de huizen van onder meer Donny van de Beek, Memphis Depay en Daley Blind.

Donny van de Beek

Op de website van bekende buren kwam vorig jaar het bericht dat de Ajax-speler een flinke woonboerderij had gekocht in Nijkerkerveen, net buiten Amersfoort. De middenvelder betaalde 750.000 euro voor de boerderij, waar gezien de foto’s nog wel het één en ander aan moest gebeuren. Met een perceel van zo’n 6000 m2 kan van de Beek een mooi trapveldje aanleggen voor zichzelf.

Een fijn optrekje waar hij zich thuis voelt en zich kan terugtrekken van de druk in voetballand. Hij kan zich daar optimaal voorbereiden en opladen voor de wedstrijden in de Eredivisie of duels in de strijd om de KNVB-beker waar hij met zijn club Ajax om strijdt.

Voetballers huizen: Dit is de woonboerderij van Donny van de Beek in Nijkerkerveen
© Bekende Buren
Woonboerderij Donny van de Beek in Nijkerkerveen
© Bekende Buren

Frenkie de Jong

De jonge middenvelder verhuisde vorig jaar met zijn vriendin natuurlijk naar Barcelona, en ging daar uiteraard ook op huizenjacht, zoals in onderstaande video te zien is.

Ondertussen kocht hij ook nog even een optrekje in Amsterdam. Daarvoor betaalde hij meer dan een miljoen euro, inclusief parkeerplaats, dat dan weer wel. Het gaat om een appartement in Amsterdam-zuid in een grote woontoren.

Memphis Depay

De aanvalsleider van het Nederlands elftal speelt en woont momenteel natuurlijk in Lyon, maar kocht onlangs toch een mooi penthouse in het Montivideo complex in Rotterdam. Hij betaalde ruim 2,5 miljoen euro voor het penthouse van 258 m2.

Voetballers huizen: Dit is de penthouse in Montvideo complex in Rotterdam van Memphis Depay
© Bekende Buren
Penthouse in Montvideo complex in Rotterdam van Memphis Depay
© Bekende Buren

Georginio Wijnaldum

In tijden van Corona moest iedereen vooral zoveel mogelijk binnenblijven. Voor Georginio Wijnaldum in Liverpool was dat echter niet zo’n straf. Zijn riante villa heeft onder meer een binnenzwembad en een gigantische tuin, waarin Wijnaldum lekker kan voetballen.

Dat is nog niet alles, want ook een biljartkamer, bioscoop en eigen gym zijn in de villa in Liverpool te vinden. Wijnaldum zal zich dus prima vermaakt hebben tijdens de thuisblijf periode.

Voetballers huizen: Dit is de riante villa in Liverpool van Georginio Wijnaldum
© Bekende Buren
Riante villa in Liverpool van Georginio Wijnaldum
© Bekende Buren

Virgil van Dijk

Die andere ster van Liverpool heeft uiteraard ook niks te klagen over zijn riante salaris. Dat heeft hij onder meer geïnvesteerd in een grachtenpand in hartje Amsterdam. Van Dijk betaalde dik twee miljoen euro voor het optrekje, met een woonoppervlakte van 173 m2 en een tuin van 14 m2.

Voordeel is dat het appartement niet ver van Schiphol ligt en dus een ideale uitvalbasis is als Van Dijk in Nederland vertoeft. Het huis kent zeven kamers en twee badkamers om lekker te badderen.

Voetballers huizen: Dit is de grachtenpand in Amsterdam van Virgil van Dijk
© Bekende Buren
Grachtenpand in Amsterdam van Virgil van Dijk
© Bekende Buren

Daley Blind

Ajax- en Oranjeverdediger Daley Blind woont samen met zijn vrouw in een riant Penthouse aan de Zuidas in Amsterdam. De verdediger kocht het penthouse, dat 314 m2 bedraagt, voor 2.725.000 euro.

Het penthouse geeft een mooi uitzicht over de Zuidas, want het ligt op de 21e verdieping. Het kent vijf kamers. Blind heeft daarnaast beslag gelegd op drie plaatsen in de parkeergarage onder het grote complex.

Voetballers huizen: Dit is de penthouse aan de Zuidas in Amsterdam van Daley Blind
© Bekende Buren

Quincy Promes

Of het was voorbestemd dat Promes ooit bij Ajax zou komen te voetballen weten we niet, maar opvallend is het wel dat de aanvaller van de Amsterdammers in de afgelopen jaren twee huizen in de buurt van de hoofdstad kocht. Promes bezit een appartement van dik een miljoen op de Zuidas, en kocht daarnaast al in 2014 een riante villa in Abcoude. De villa is vroeger in het bezig geweest van Peter van der Vorst en Najib Amhali, zo weten bekende buren te vertellen.

Het huis heeft 250 m2 woonruimte en zes kamers. Hij betaalde in 2014 zo’n 1,3 miljoen euro voor het optrekje, dat inmiddels vermoedelijk wel wat meer waard zal zijn. Het huis kent een mooie grote tuin en een garage voor de auto’s van Promes. Inmiddels woont Quincy er niet meer, omdat hij in Rusland voetbalt.

Voetballers huizen: Dit is de riante villa in Abcoude van Quincy Promes
© Bekende Buren
Riante villa in Abcoude van Quincy Promes
© Bekende Buren

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *