Maastricht magazine >

 
lifestyleinterieur

Kringloopkoopjes mei 2019

Kringloopkoopjes mei 2019

Een nieuwe maand met nieuwe kansen om de meest leuke of handige kringloopkoopjes te vinden.

Wekelijkse rondje Noppes

Bij ons eerste bezoek deze maand vonden we een tondeuse om de hond te trimmen, een rol behang voor een muurtje in de keuken, en 2 kruikjes.

Vooral de rol behang was een geweldige koop. Voor 2 euro kon ik drie stukken muur knap maken voor de verkoop van onze woning.

Het behang op de muur op de overloop boven. De rekjes die ik nog had liggen heb ik natuurlijk gevuld met kringloopkoopjes.
Tweede keer Noppes in Zwaag

Bij ons tweede bezoek zag ik deze kruik staan. Hij past perfect bij de kruik van PTMD die ik de week ervoor kocht. Het goudkleurige windlichtje is uiteindelijk voor in de tuin.

Bevrijdingsmarkt in Hoogwoud

Op 5 mei is er altijd een grote bevrijdingsmarkt in Hoogwoud. Bij mooi weer is dat absoluut een aanrader! Helaas dit jaar niet al te mooi weer, dus ook geen enorme buit. De schaaf is dan wel weer enorm handig, iets wat we ooit wel eens zouden willen hebben, maar nooit kochten. En nu op de bevrijdingsmarkt dus tegenaan gelopen. Het Boedha hoofd leek mij gewoon super om te combineren met de twee matching kruiken van de kringloop. Leuk op het inbouwreservoir, in de badkamer of op een andere plek in huis. Het heeft nog geen definitieve plek gevonden, dus nog geen mooie foto van hoe goed het samen staat.

Deze kandelaar en mand kocht ik vorig jaar op de bevrijdingsmarkt voor respectievelijk €1,50 en €1,-. Echt leuke prijsjes dus!
Laatste bezoekje aan Noppes voor de vakantie

En wat een lading spullen scoorden we de laatste keer zeg! Niet eens alles staat er op. Zo kochten we voor €5,- een bureaustoel die perfect bij de eetkamer stoelen past, een vervangende tv voor de jongste op zijn kamer en voor deze zelfde zoon ook nog een controller, headset en afstandsbediening voor de Xbox, terwijl de oudste een paar splinternieuwe Adidas sneakers kreeg.

Zelf was ik vooral in mijn nopjes met de twee roze en witte hertenkoppen, die je als jashaak of kastknop zou kunnen gebruiken. Ze zijn echt super tof! En de hubster? Die kocht het boek over Cruyff. Een goede dag voor iedereen dus!

Op naar de volgende maand!

Gerelateerde blogs

Reacties (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *