Maastricht magazine >

 
lifestyletips

Op de gastenlijst: Sail Amsterdam

Let’s go SAIL 2015. Omdat SAIL maar eens in de 5 jaar plaatsvindt, omdat deze editie groter dan groot is, omdat het bovendien heerlijk weer is en omdat de sfeer te leuk is. En nee, je hoeft niet op één of andere gastenlijst te staan om het leuk te hebben. SAIL is er voor iedereen en beleef je op jouw eigen manier. Mijn manier?

Samen met mijn lief naar SAIL nabij Eye. Die petten part of the party

Hapje, drankje, kletsje

Op woensdag vond de opening van SAIL plaats. Ik mocht met mijn lief mee naar een zakelijk feestje. Aan de kant van Eye. Eén voor één zagen we de boten binnendruppelen bij genot van hapje, drankje, kletsje. Super fijne middag en onder de indruk van de historie die voorbij kwam.

Schermafbeelding 2015-08-20 om 14.55.48

De invaart van SAIL met teveel zwaaiende matrozen

Met de pont over ’t IJ

Duurde even voor we weer aan de kant van het Centraal Station geraakten. De pontjes (blijf ik zo’n geweldige uitkomst vinden) konden de massa niet aan. Dranghekken, crowd managers en meer om de mensenstroom een heel klein beetje in banen te leiden. Gelukkig scheen de zon en was de sfeer goed. En stiekem best stoer om haaks over ’t IJ te varen met al die pracht schepen die maar bleven binnendruppelen. Uhh druppelen, ik gaf het de pontkapitein te doen.

Schermafbeelding 2015-08-20 om 14.59.45

Besloten feestje, op een boot, langs ’t IJ… waar je ook bent: de sfeer is top

Sloep, Bart, Monique, bubbels en vuurwerk

’s Avonds met Bart Maussen over ’t IJ varen en vuurwerk kijken. Bart Maussen is communicatie-expert en door de jarenheen uitgegroeid tot vriend. Met Bart is het altijd leuk. Zo ook tijdens de afsluiting van de eerste dag SAIL met vuurwerk. Samen met Monique van BeautyJournaal zat ik voor in de sloep toen de lucht zich kleurde door het vuurwerk. Een sloep vol leuke mensen en blije bubbels. Dank je wel Bart!

Schermafbeelding 2015-08-20 om 14.45.41

Vuurwerk en bubbels op ’t IJ

Nog tot en met 23 augustus

Tuurlijk is het leuk om voor feestjes te worden uitgenodigd en bovenaan de gastenlijst te staan, maar in het geval van SAIL is het niet nodig. Loop gewoon over de oever. Neem het pontje van het CS Amsterdam naar de overkant. Bezoek Java-eiland en geniet. En niet te vergeten de concerten en overige actoviteiten die plaatsvinden. Meer weten of arrangementje boeken? Check de website van SAIL.

Gerelateerde blogs

Reacties (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *