Maastricht magazine >

 
lifestyle

The Masters verkoopt hulpvaardigheid

The Masters verkoopt hulpvaardigheid

Te leuk om niet over te schrijven. Te mooi initiatief om niet te delen. Ik heb het over The Masters Services & Care. Verrast ontdekte ik deze week hun winkel in Wyck. Een winkel die van deur tot deur hulpvaardigheid verkoopt.

Naar eigen kunnen participeren met The Masters

The Masters is een intitatief dat de drempel naar de arbeidsmarkt verlaagt voor ‘anders’ ontwikkelde jongeren en ouderen. The Masters stelt hen in staat om naar eigen kunnen te particperen in de samenleving. Ze worden ‘zichtbaar’ begeleid naar een zo’n zelfstandig mogelijk bestaan. The Masters bestaat alweer een tijdje. Nieuw is de winkel in Maastricht. Een winkel die de Hoogbrugstraat verbindt met Plein 1992. Een winkel waar je terecht kunt voor tal van services en ondersteuning.

Winkel in hulpvaardigheid zet ook mijn kunnen in de etalage

Ik vind de energie en het innovatieve vermogen van The Masters geweldig. Ik ben al lange tijd fan. De services & care winkel vind ik geniaal. Het maakt stadsdeel Wyck spannender. Want hoeveel kledingwinkels wil je op een rijtje plaatsen? Bovendien biedt de winkel mij ook de mogelijkheid om naar eigen kunnen te participeren. Want zeg nu zelf, ik kan wel iets leukers verzinnen dan de strijk doen. Die besteed ik dus met plezier uit!

Wat je bij The Masters koopt

The Masters Services & Care biedt verschillende ondersteunende diensten. Zoals de strijkservice die ik al noemde en computerdiensten. Je kunt er tevens de was laten doen of terecht in het naaiatelier. Tevens vind je hier een distributieservice.

Schermafbeelding 2016-04-23 om 16.39.54

The Masters Services & Care vind je aan de Hoogbrugstraat 57 in Maastricht. Bezoek de website van The Masters voor meer informatie over dit unieke sociaal-innovatieve concept.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *