Maastricht magazine >
tip

Beau Bassin: food, fashion en friends

Beau Bassin: food, fashion en friends

Ik hou van drie. Een bijna automatisch zwak voor alles wat in drie komt. Zoals de drie kaarsjes die voor mij op tafel staan, de drieling van een vriendin, de drie glazen bij mijn bord (eentje voor water en de andere twee voor wijn), de optelsom die ik samen met mijn lief ben (1+1=3), de drie koppen koffie (latte) die ik ’s ochtends drink, mijn twee zussen met wie ik samen drie zussen vorm en al die andere dingen die in drie komen. Drie is magisch. En bij die drie horen zeker ook food, fashion en friends. Mijn favoriete 3 F’s. En die drie F’s komen vandaag samen onder de noemer Beau Bassin. Een evenement in de binnenhaven van Maastricht; where foods meets fashion (en dat beleef je dan dus weer met je friends).

Beau Bassin voor lunch en diner

Het Bassin is, helemaal in de zomer, een geliefde spot om te eten. Een bijzonder stukje Maastricht dat ik te vaak vergeet. handig dus dat er regelmatig evenementen plaatsvinden in de haven vol restaurants. Een excuus om het Bassin te bezoeken en vaak ook een goede manier om de haven in het vizier te brengen en dus terug in mijn systeem. Vandaag gebeurt dit door Beau Bassin. Een evenement waar fahion en food samenkomen. Zowel tijdens lunch als diner vindt er een modeshow plaats. Het concept is eenvoudig. Je reserveert van te voren bij één van jouw favoriete Bassin restaurants of je gaat op de bonnefooi. De lunch modeshow begint om 13 uur (inloop vanaf 12 uur) en het diner om 19 uur (inloop om 18 uur).

Catwalk van 250 meter

De catwalk in de binnenhaven van Maastricht is maar liefst 250 meter lang. Op deze catwalk komt het aanbod van verschillende Zuid-Limburgse winkels en ontwerpers voorbij. Een mix van grote merken, zoals S Oliver, en boetiekjes, zoals Max. Ook ontwerpers zijn vertegenwoordigd, waaronder de getalenteerde Joelle Boers.

Meer informatie over Beau Bassin vind je op de website. De foto boven hebben we geleend van Harrods.com.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *