Maastricht magazine >
tip

Maak het jouw week, maak het jouw jaar!

Maak het jouw week, maak het jouw jaar!
Artikel begint onder de advertentie

Weg die telefoon. Dicht die computer. Hou even op met shoppen. Je mag nog net dat truitje ruilen dat je in de verkeerde maat of kleur van de kerstman kreeg. Dan houdt het op. Ga iets doen wat er toedoet. Een wandeling, koken voor vrienden, dat boek lezen. Even niet gevangen door een digitale wereld. Bij jezelf.

Het gaat om mij

Of doe het niet, wat jij wil. Maar ik doe het wel. Want het is tijd om thuis te komen. Bij mezelf. Noem het onthaasten, geef het een naam als zen in zijn of wat voor een kreet je erop wil plakken. Maakt me niet uit. Nu gaat het even om mij!

De M’s

Dank voor de vele bezoekjes die jullie dit jaar brachten aan LovestoHAVE. Dank aan die mensen die het samen leuker maakten. De altijd beeldige Miriam die ondertussen mega aan het knallen is met haar eigen blog See by Miriam en de altijd verdiepende Margiet Swillens die met het delen van haar geheimpje de toonzette voor 2017. En nu we het toch over dat geheimpje hebben, die Mr Smith in Maastricht, uitgeroepen tot beste, nieuwe cocktailbar van het jaar, is er zeker eentje om te doen nu je eindelijk die telefoon aan de kant hebt gelegd en die laptop hebt dichtgeklapt.

Maak het van jou

Geniet van de vrije dagen. Hoe? Die is aan jou! Maak het jouw week. Geniet van de kerst, leef toe naar het nieuwe jaar en geniet vooral van alles wat daar tussenin zit. Die dagen zijn van jou! Tot in het nieuwe jaar!

kerstliefde

 

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *