Maastricht magazine >
travel

London calling in trenchcoat

Groot Britanië en regen. Niets voor niets hebben ze in Londen de trenchcoat uitgevonden. Prima travel companion. Tijdloos en klassiek. On my way in mijn Balenciaga trenchcoat en met mijn nieuwe Etro blouse van Kiki Amsterdam.

Artikel begint onder de advertentie

Schermafbeelding 2015-04-28 om 13.34.49

Afgelopen donderdag stond een bezoek aan Kiki Stocksale in de Herenstraat op de planning. Door change in plans, miste ik dat feestje. Dit weekend besloot ik toch nog even binnen te lopen. Hoewel het de afgelopen dagen gekkenhuis is geweest bij Kiki in Amsterdam, lachtten nog heel wat te hebben stukken me toe. Zo ben ik nu de gelukkige eigenaar van een te fijne Etro blouse. Net als de trenchcoat is het witte shirt een klassieker. En ja, jij wilt zeker ook nog dat ene item met 70% korting of meer bij Kiki Stocksale scoren.

Op de foto: Mijn Nike’s (eigenlijk tijd voor een nieuw paar), broek 7 For All Mankind, trenchcoat van Balenciaga, blouse van Etro en bril van Tod’s. En als je ooit een nieuwe rolkoffer koopt, make sure dat die van Victorinox is.

Scroll naar beneden voor verkoopadressen van Etro. Gebruik de labelfinder rechtsboven voor het vinden van verkoopadressen van overige in de tekst genoemde merken.

Gerelateerde artikelen LovestoHave

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *