Maastricht magazine >

 
travel

Slapen bij Maison Moschino in Milaan

Slapen bij Maison Moschino in Milaan

Een beetje een sprookjesachtig Disneygevoel, maar dan in een volwassen jasje. Een jasje dat net als de kleding van dit label lekker zit! Dat is wat Maison Moschino brengt. Het onlangs geopende hotel in Milaan is nu al favoriet. De kamers zijn eigen, betoverend en gelukkig ook gewoon functioneel. Hier wil je slapen!

Het hotel straalt de grandeur uit van het stationsgebouw dat hier in 1840 dienst deed. Van binnen vertelt het hotel een eigen sprookje.

Verbeelding en excentriciteit lopen als een rode draad door de gangen en de kamers van het hotel. Ruimtes die inspireren en de geest op adem laten komen. Maison Moschino is tevens uitgerust met een restaurant, bar en Culti Spa.

Moschino-ballgown

Voorlopig geen tijd voor een trip naar Milaan, droom dan weg in Teaching Hotel Château Bethlehem te Maastricht. Dit hotel, dat door studenten van de Hotelschool Maastricht wordt gerund, is gevestigd in het prachtige 13e eeuwse kasteel op de campus van het onderwijscomplex. Een buitengewoon inspirerende overnachting- en ontmoetingsplaats. Een hotel met kamers ingericht door 12 verschillende, bekende en jonge Nederlandse designers. Niet één hetzelfde. Een onconventionele ontmoetingsplaats waar onderwijs, design en gastvrijheid samenkomen.

Gerelateerde blogs

Reacties (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *