Maastricht magazine >
lifestyleinterieur

Vloerkleden inspiratie

Vloerkleden inspiratie
Artikel begint onder de advertentie

Er zijn genoeg mooie vloeren die je kunt kopen voor je woning, maar het geheel is pas echt af met een leuk vloerkleed erbij. Een vloerkleed voegt namelijk warmte en sfeer toe aan ieder interieur. Het maakt je woonruimte persoonlijk en geeft het de finishing touch. Daarnaast kun je met je vloerkleed heel makkelijk en snel een andere sfeer in huis creëren.

Mocht je een beetje uitgekeken zijn op je huidige interieur kan het dus lonen om eens op zoek te gaan naar een (ander) vloerkleed. Een snellere metamorfose kan bijna niet! In deze blog daarom wat inspiratie voor leuke vloerkleden die het plaatje helemaal compleet maken.

Oké, hoe cool is dit plaatje? Je kan zeggen wat je wilt, maar dit is gelijk een duidelijk voorbeeld waarbij het vloerkleed, in dit geval vloerkleden, wel echt de ruimte maken. De kleuren uit het kleed zie je ook terug in de bank, stoel en de kussentjes. Dit versterkt het vloerkleed nog meer en maakt de ruimte echt een geheel.

Anders dan het kleed hiervoor, is dit juist een rustig vloerkleed die mooi in de rest van de woonkamer blend.

Dit grote vloerkleed maakt de ruimte lichter en warmer. De afmetingen van het kleed en de manier waarop deze neergelegd is geeft ook een ruimtelijker gevoel.

Vintage vloerkleden zijn al enige tijd enorm hot in het interieur en wij snappen wel waarom.

De kleuren uit deze ruimte komen allemaal terug in de IXXI van het Meisje met de parel die aan de muur hangt. Vooral het blauwe vloerkleed brengt dit prachtige plaatje tot leven.

Op en top warme voetjes! Ik hou er van. Zulke kleden zou je het liefst de hele dag gaan aaien. Het vloerkleed maakt de ruimte lekker knus en gezellig.

Een kleed hoeft natuurlijk niet alleen maar in de woonkamer of eetkamer te liggen. Ook in de slaapkamer voegt het veel sfeer toe zoals we in dit voorbeeld zien.

Zijn jullie ook zo fan van vloerkleden?

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *