Maastricht magazine >

 
lifestyletip

Wat wordt jouw nieuwe telefoon?

Wat wordt jouw nieuwe telefoon?

Eens in de zoveel tijd mag je jezelf wel iets moois gunnen, zoals een nieuwe smartphone. Of als je meer argumenten nodig hebt om een nieuwe telefoon te kopen: smartphones zijn niet ontworpen om vele jaren mee te gaan, omdat ze maar tijdelijk ondersteund worden met software updates. Daarnaast hebben de nieuwste smartphones natuurlijk ook steeds betere features. Dus, wat wordt jouw nieuwe telefoon? Je betaalt de beste prijs als je hem bij de goedkoopste aanbieder ‘los’ koopt. Je kunt dan online ook abonnementen voor sim only vergelijken.

Samsung Galaxy S21

Ben jij geen fan van Apple en iPhones, dan ben je dat misschien wel van de smartphones van Samsung. En terecht, wat de Koreaanse producent brengt elk jaar weer uitstekende nieuwe toestellen uit. De meest recente is de fantastische Samsung Galaxy S21 en zijn grote broertjes de S21+ en de S21 Ultra. Door de vliegensvlugge hardware en de hoge verversingssnelheid van het scherm lopen deze toestellen als een trein tijdens het swipen en scrollen. Ook de vingerafdrukscanner in het scherm reageert ultrasnel, wat natuurlijk heel prettig is. Bijzonder is de mogelijkheid om een zeer hoge 8K-resolutie te filmen. Zo weet je zeker dat de beelden die je nu maakt over jaren ook nog steeds van hoge kwaliteit zijn naar de dan geldende maatstaven.

Nieuwe telefoon: De Samsung Galaxy S21 Ultra.
Samsung Galaxy S21 Ultra

iPhone 13

Ben je wél een Apple-fan, dan kun je natuurlijk niet om de nieuwe iPhone 13 heen. Naast de standaardversie, is hij ook te verkrijgen in de versies Mini, Pro en Pro Max. Op de Pro Max na, zijn de camera’s allemaal verbeterd ten opzichte van die van de vorige editie, omdat ze allemaal de camera hebben gekregen van de ultra high-end iPhone 12 Pro Max. Daarnaast heeft Apple de iPhone 13 ook voorzien van een grote accu, waardoor de batterijduur flink verlengd wordt. Ook fijn: de interne opslagcapaciteit begint bij 128GB, wat genoeg ruimte overlaat om veel foto’s en filmpjes op je telefoon te laten staan.

iPhone 13 Pro
iPhone 13 Pro

Oppo Find X3 Pro

Op het gebied van Android-telefoons is er natuurlijk wel meer wat de klok slaat dan enkel Samsung. Een producent die flink aan de weg timmert, is het Chinese Oppo. Met de nieuwe Oppo Find X3 Pro heeft Oppo een uitstekend alternatief op de markt gebracht voor de vlaggenschepen van Samsung. Bijzonder aan de Find X3 Pro is bijvoorbeeld het unieke AMOLED-scherm van 6,7 inch dat 1 miljard kleuren weergeeft. De hardware van het toestel is de snelste van het moment en dat mag ook gezegd worden van de accu, die in een half uur volledig opgeladen kan worden en wel gewoon de hele dag meegaat.

OnePlus 9 Pro

Niet alleen Oppo timmert aan de weg, want dat geldt ook voor de eveneens Chinese concurrent OnePlus. OnePlus maakt al jaren betaalbare alternatieven voor de beste smartphones, maar slaagde er niet eerder in om echt indruk te maken. Dat is wel gelukt met de wat minder betaalbare OnePlus 9 Pro. Dit lekker grote toestel met 6,7 scherm werkt heerlijk soepel, mede dankzij de hoge verversingssnelheid van het scherm. Ook kan de OnePlus 9 Pro zich eindelijk meten met de grote merken op het gebied van de camera’s. Daarvoor is men een samenwerking aangegaan met de lenzenfabrikant Hasselblad.

Nieuwe telefoon nodig? OnePlus 9 Pro

Keuze te over dus, maar dit zijn vier toestellen die je niet zullen teleurstellen. Je moet er wel even voor in de buidel tasten, maar dan heb je ook wel echt iets moois waar je weer een paar jaar mee vooruit kunt!

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *