Maastricht magazine >
lifestyletip

Zo organiseer je een pyjama party

Zo organiseer je een pyjama party
Artikel begint onder de advertentie

Ken je ze nog, de slaapfeestjes die je vroeger met vriendinnen had? Hoewel je misschien denkt dat alleen tieners dit doen is een pyjama party ook als je volwassen bent nog super leuk! Trommel je vriendinnen maar alvast op, want in deze blog geven wij je tips voor het organiseren van een leuke pyjama party.

Everything is better in pyjamas

Voor we door gaan naar de activiteiten die je kunt gaan doen beginnen we bij het belangrijkste van een pyjama party: je pyjama! Hoewel het geen chique gelegenheid is wil je er natuurlijk wel een beetje leuk bij lopen. Begin dus met het zoeken naar mooie dames pyjama’s. Zo zal jij zelfverzekerd rondlopen tijdens de pyjama party.

Filmmarathon

Een slaapfeestje is geen slaapfeestje zonder een film! En nu er toch geen mannen aanwezig zijn kunnen jullie lekker weg zwijmelen bij een romantische film (of twee, of drie). Enkele filmtips zijn:

 • The Notebook
 • The Kissing Booth
 • To All the Boys I’ve Loved Before
 • The Proposal
 • What to Expect When You’re Expecting.

Did someone say karaoke?

Of je nu kan zingen of niet, karaoke is een super leuke activiteit om te doen tijdens een pyjama party. Lekker meeblèren met liedjes alsof niemand anders jullie kan horen. Via YouTube kun je genoeg karaoke liedjes vinden. Stream ze op je SmartTV of Chromecast en iedereen kan meegenieten. Lachbuien gegarandeerd!

Truth or Dare

Nog een gouwe ouwe om te doen tijdens je pyjama party: Truth or Dare. Leer elkaar nog beter kennen door de vragen die worden gesteld bij Truth, of lig dubbel van het lachen wanneer je vriendin een Dare opdracht probeert uit te voeren.

Kussengevecht

Als je aan een pyjama party denkt dan denk je aan… Juist, een kussengevecht! Bedenk je wel even of jouw kussen hier geschikt voor is. Een traagschuim kussen komt bijvoorbeeld wat harder aan dan een donzen kussen ;-). Wist je dat een kussengevecht tegenwoordig zelfs een sport is?

Photobooth

Foto’s maken met je vriendinnen is altijd leuk. Een photobooth kan dan ook niet missen op jullie slaapfeestje. Richt een hoekje in de kamer mooi in zodat jullie daar de foto’s kunnen gaan maken. Een leuke set photobooth props erbij en jullie kunnen er op los!

Twister

Het spel Twister stamt al uit 1966 maar is nog steeds een favoriet op avondjes al deze. Een spel wat voor veel hilarische momenten zorgt en dus niet mag ontbreken.

Beauty time

Verwen jullie gezicht met een heerlijk masker, komkommertje op de ogen en relaxen maar. Naast dat het een ontspannen gevoel geeft is het ook gelijk een goede verzorging van je huid.

Dit artikel is ontwikkeld in samenwerking met HEMA.

Gerelateerde blogs

  Reacties (0)

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *