Maastricht magazine >
beautyskincare

Beauty bij MARIE-STELLA-MARIS Archives

Beauty bij MARIE-STELLA-MARIS Archives

MARIE-STELLA-MARIS ken je misschien van de flessen water die je vindt in de supermarkt. MARIE-STELLA-MARIS is echter niet de zoveelste Spa of Sourcy. Er gaat namelijk veel meer schuil achter het merk.

Artikel begint onder de advertentie

Het verhaal van MARIE-STELLA-MARIS begint in 2010, als de VN verklaart dat het recht op water en sanitaire voorzieningen een mensenrecht is. Geraakt door dit statement brengt het label in 2011 flessen water op de markt. Per liter water die over de toonbank gaat geeft MARIE-STELLA-MARIS 0,05 euro aan drinkwaterprojecten.

Sinds mei 2014 is er een heuse winkel: MARIE-STELLA-MARIS Archives. Verkopen ze daar alleen water? Nou nee. Het merk heeft inmiddels namelijk een beautylijn. Alles voor huid en haar, en ja, ook nog wat voor je huis. Neem je de trap naar beneden dan kom je terecht in de kelder met waterbar, waar je natuurlijk ook koffie en sapjes kunt drinken.

Marie_Stella_Maris_beauty

De overstap van water naar MARIE-STELLA-MARIS care werd gemaakt vanwege de directe link tussen water en hygiëne. Kort gezegd staat het merk voor Water, Sanitation en Hygiene (WASH). Kenmerkend voor de producten zijn de cleane, minimalistische verpakkingen die we al kennen van de waterflessen. De producten zelf zijn vrij van DEA, kleurstoffen, parabenen, TEA en andere chemische toevoegingen.

Met minstens 120 verschillende producten is de winkel een bezoekje meer dan waard. De belettering en de groene plantjes naast de deur zorgen voor een sfeer die perfect aansluit bij het concept. Je vindt MARIE-STELLA-MARIS aan de Keizersgracht in Amsterdam op nummer 357. Scroll naar beneden voor verkoopadressen van Skins Cosmetics, waar je de producten van MARIE-STELLA-MARIS care ook vindt.

Marie_Stella_Maris_waterbar

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *