Maastricht magazine >
beauty

Byredo Suede: hand and nail cream

Byredo Suede: hand and nail cream

Een verlaat verjaarscadeautje, hoera! Zo leuk om een dikke week na je verjaardag nog een cadeautje te krijgen. Blij ben ik meteen. Het is een product van Byredo. Dol op Byredo. Nog leuker, het is een product dat ik nog niet ken. Maar nu wel! En kan na een eerste keer smeren meteen al laten weten dat de crème pour les mains en les ongles van Byredo een absolute aanrader is. Bovendien verslaafd aan de geur Suede.

Artikel begint onder de advertentie

Prachtig, kwaliteit en top geur

Fan van het Zweedse Byredo was ik al. Eerder kreeg ik de parfum Gyspsy Water van een vriendin cadeau. Ik weet het, bent een mega bofkont met al die vriendinnetjes van mij! En nu heb ik dus ook de handcrème van het merk. Ben dol op handcrèmes, maar ook best wel een zeikerd. Deze tube qua ontwerp te mooi. En na enkel één keer smeren, kan ik al met zekerheid zeggen dat deze tube zeker niet mijn laatste van Byredo zal zijn. Een lekker goedje waarvan je voelt dat je iets op je handen hebt zitten, niet te snel vervaagt en toch niet plakt. Bovendien een goedje om maar aan te blijven ruiken. Wat een top geur dat Suede van Byredo.

Schermafbeelding 2015-12-09 om 18.48.13

Geurexperts en dat ruik je

Doordat ik de geur niet kan plaatsen, heb ik het opgezocht. Ben echter geen geurexpert en zoveel is mijn informatie dan ook niet waard. Maar voor wie het toch wil weten. Byredo is van huis uit een parfumhuis, zij zijn dus wel geurexperts en dat ruik je! Suede bestaat uit drie geurlagen. On top een fusion van bloemen, peer en bergamot. Lelietjes van dalen en viooltjes slaan de brug naar de basis toon die bestaat uit musk, pruim en ambergris (whatever that is). In simpele bewoording? Ik heb het gevoel dat mijn handen naar een babytje ruiken die fris uit bad met een te luxe poeder liefdevol is verzorgd.

Ook hebben? Dat kan! Je koopt de Byredo hand- en nagelcrèmes in vele verschillende geuren o.a. bij Skins. Scroll naar beneneden voor adresinformatie.

Meer Byredo momentjes op LovestoHave.com

Mijn 3 handcrème favorieten

Voor nu?

Zeg ik dat jij die Byredo crème des main et ongles zeker ook hebben wil. En als ie niet bevalt? Geef maar aan mij! Dol op cadeautjes immers.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *