Maastricht magazine >
beautyskincare

DiagNose: Welke Diana Vreeland ben jij?

DiagNose: Welke Diana Vreeland ben jij?

Het is niet helemaal waar. Dat van die vliegvelden en parfum. Ik krijg zo nu en dan ook een te fijn flesje geurwater van een vriendin. Ook mijn lief verrast me zo nu en dan met parfum. Bovendien ben ik ook weleens van mijn vliegtuidstrategie afgeweken. Resultaat? Een te heerlijk geurend luchtje dat jaren later nog in mijn badkamer staat, omdat ik er hoofdpijn van krijg (zoals de parfum die ik kocht in de leukste parfumwinkel ever op Sicilië).

Diana-Vreeland

Columniste en fashion-editor Diana Vreeland (Empress of Fashion she is)

De Vital Sandelwood en de Extravagance Russe Amber van Diana Vreeland spreken me aan. Maar wordt het niet eens tijd dat ik voor iets heel anders kies? De Perfectly Marvelous Jasmin zal toch niet zonder reden over de toonbank vliegen? Hoera, hoera, want DiagNose zal uitkomst bieden.

DiagNose is de nieuwe geuranalysetechnologie van Skins Amsterdam Centrum en Amsterdam Zuid. De DiagNose werkt op basis van een korte enquête van 7 vragen over jouw voorkeuren en olfactieve verleden. Hieruit komt een resultaat (olfactief portret), dat wil zeggen een interpretatie van jouw favoriete geurfamilies/noten.

Op basis van jouw voorkeuren, wordt een shortlist van 5 parfums samengesteld. En deze schaal je aan de hand van een blinde test. Zo word je niet beinvloed door merkidentiteit, verpakking of andere externe zaken. Zo zal vanzelf blijken welke Diana Vreeland parfum het beste bij mij past. Welke Diana ik ben!

Benieuwd naar uw olfactieve portret? Maak dan snel een afspraak voor een kosteloze DiagNose bij Skins. Scroll naar benenden voor adresinformatie.

Gerelateerde blogs

Reacties (0)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *