Maastricht magazine >
beauty

En toen was er Gypsy Water!

En toen was er Gypsy Water!

Jarenlang droeg ik dezelfde geur. Opium van Armani, eigenlijk een vrij heftige geur in een lange slanke fles met zwarte dop. Maar echt mijn geur! Ik heb hem gedragen van mijn 17e tot mijn 29e jaar, totdat hij uit de handel werd gehaald en nergens meer te verkrijgen was. Dramatisch! En waarom? Mensen gaan je herkennen aan je geur. De speurtocht naar een goede vervanger was voor mij een zware opgave. Ik probeerde Allure van Chanel en Pour Femme van Bvlgari. Maar het bleken van die treuzelende, twijfelachtige ‘ik weet het niet’-geurtjes te zijn, die nooit echt mijn hart gestolen hebben. De zoektocht naar dat ene lekkere geurtje is moeilijk. Een geur die je zelf niet ruikt, waar je niet misselijk van wordt en die niet te snel vervliegt.

Artikel begint onder de advertentie

Een lekker geurtje bij iemand anders kan een drama zijn bij jou. En dat heeft alles te maken met je huid, de zuurtegraad, etcetera. 12 jaar later was het dan ook een soort van Eureka gevoel toen ik eindelijk na al die tijd een geur ontdekte die ik helemaal lekker vind. bovendien vindt ook mijn man hem heerlijk. Zeker niet onbelangrijk om mee te nemen in de beoordeling. En als je een spontane opmerking krijgt als: ‘Tjee wat ruik jij lekker! Je moet niet raar staan te kijken als mijn vrouw straks ook dat geurtje draagt.’ Dan denk ik bingo!

Het parfum dat mijn hart gestolen heeft is van BYREDO en draagt de fijne naam Gyspy Water. De fles is tijdloos en er zit een magneetje in de dop zodat deze er niet vanaf vliegt in je tas. (Let op, dit handigheidje zit alleen in de 50 ml variant.) Een staaltje van doordenken in design. Daar ben ik dol op. Inmiddels heb ik een aantal flesjes ingeslagen, want het zal mij niet weer gebeuren! Mijn nieuwe liefde op voorraad…

Scroll naar beneden voor winkels die de parfums van BYREDO verkopen. Geuren van Bvlgari en Chanel koop je bij By John in Maarssen.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *