Maastricht magazine >

 
hair

In de kappersstoel met Panpuri

Ja, mijn kapper Alex kan föhnen. Een kappersreview over mijn wekelijkse föhnbeurt deel ik echter niet. Simpelweg omdat hij al sinds jaar en dag geen nieuwe klanten aanneemt. Wie hij eenmaal heeft gekapt blijft en daarmee is er weinig doorloop. Wie toch een keer een bezoekje aan Alex wil brengen, heeft met Panpuri een goed excuus. Want bij Alex Cool Kapper kun je sinds kort terecht voor de producten van Panpuri. Producten met een hoog heb-gehalte. Alleen al vanwege de verpakking. Gebaseerd op de natuurlijke remedies van oude Oosterse tradities. Producten gemaakt met de beste biologische ingrediënten. Producten waar je mee wilt smeren.

Panpuri is het eerste Thaise merk dat gecertificeerde biologische ingrediënten gebruikt. De producten zijn bovendien vrij van heel veel sulfaat, parabenen, siliconen en ander soortzinnige viezige stoffen. Bovendien proefdiervrij. Enkel bijenwas en honing als dierlijke ingrediënten.

Natuurlijk vind je bij Alex Cool Kapper de Organic Hair Food van het Thaise Panpuri. Hardlopers blijken echter de handcrèmes uit de Body Care collectie. En helemaal goed doen de mists uit de Home Ambiance collectie het. Leuk is de gift set uit deze collectie. Waarvan Alex me toefluistert dat deze zich vanwege de zuivere ingrediënten (100% pure plant essentials oils) goed laat lenen om behalve als huisparfum ook op de huid te gebruiken. Niet verwonderlijk vinden de Botany Ambiance Mists uit de Home Ambiance Signature Collection dan ook gretig aftrek.

Interesse in de Panpuri collectie? Ga dan naar Alex Cool Kapper.

Panpuri  panpuri-nourishing-hand-cream Panpuri_home_mist_

Links Panpuri bij Alex Cool Kapper, in het midden de handcrème en rechts de Botanical Ambiance Mist.

Foto boven: in de kappersstoel bij Alex Cool Kapper.

Gerelateerde blogs

Reacties (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *