Maastricht magazine >
make-up

De auto? De plek om je nagels te lakken!

De auto? De plek om je nagels te lakken!
Artikel begint onder de advertentie

Veel vrouwen doen even snel tijdens de file hun make-up. Die handigheid heb ik nog niet gevonden. Make-up blijft bij mij braaf in de badkamer met mega grote spiegel erbij. Ik ben nog een beginner, maar dankzij de Chanel oogpotloden lukt het me elke dag beter. Wat ik wel doe in de auto? Nagelslakken natuurlijk!

Kom maar door met die file. Nagelslakken in de auto!

Ik hou ervan als mijn nagellak past bij mijn outfit. Ik ben iemand die ’s ochtends pas een outfit kiest (zie ook blogje Joy over je stressvrij aankleden). Afhankelijk van hoe ik me voel en wat daarbij past. Dus tja, dan red ik het vaak niet om nog even de nagels te doen. En zo heeft het lakken zich verplaatst naar de  auto. Dat gaat meestal goed. Eerlijk gezegd ben ik blij als er een file onderweg is, dan kan ik rustig nagel voor nagel doen. Geen gedoe aangaande het laten drogen van mijn nagellak. Dat gebeurt tijdens de autorit. Bovendien voorkomt het dat ik gefrustreerd raak van files. Daartoe heb ik meestal twee soorten nagellak in de auto liggen.

chanel-monochrome-vernis

Pirate en Monochrome van Chanel in dashboardkastje

Ik heb twee nieuwe winterkleuren van Chanel in mijn dashboardkast. Een mooie, volle, rode kleur met de naam Pirate. En de Monochrome. Die laatste is een uitkomst bij bijna al mijn outfits. Op de foto boven het tweede flesje van links.

nagellak-auto

Totdat de bestuurder achter je toetert

Niet echt handig? Dat ik drie weken geleden met mijn laatste vinger bezig was en de auto achter me hard toeterde. Zo hard dat ik ervan schrok. Yep, halve pot nagellak over mijn versnellingspook. nagels klaar, dat wel, maar wat een bende. Aangekomen bij de klant geen tijd om schoon te maken. De geur niet echt lekker toen ik ’s avonds weer terugreed. Maar de oplossing is gevonden. Nu heb ik altijd doosje met watjes met tonic erop in mijn auto liggen.

Je weet zelf wel waar je die nagellakjes van Chanel shopt. Nog meer Chanel? Scroll dan naar beneden voor verkoopadressen.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *