Maastricht magazine >

 
make-up

Nog 1x dan: het is de poeder van Youngblood

Nog 1x dan: het is de poeder van Youngblood

Zeker drie keer per week krijg ik een compliment over mijn huid. Door de momenten waarop, weet ik precies waar ik het compliment voor krijg, Maar kennelijk is dat voor de complimentengevers niet duidelijk. Dus daar komt ie. Voor de laatste keer dan. Waar jullie mij mee complimenteren, is niet mijn huid. Het gaat om een product dat ik gebruik. Om de Mineral Loose Powder Foundation van Youngblood. En die dan weer in de kleur Sunglow.

Wat doet de Mineral Loose Powder Foundation

De poeder van Youngblood is één van de meest magische producten ooit. Mega natuurlijk en doet ondertussen echt iets voor je. Zoveel dat ik dus zeker drie complimenten per week vang. Dat is als ik de poeder gebruik. Want ik hou ook van echt nude als in zero make-up. Niet alleen ik loop weg met de losse poeder van Youngblood, het merk ziet het product zelf ook als de topper. Waarom? Omdat het werkt als concealer, foundation en poeder ineen. Een foundation die dekt, maar ondertussen natuurlijk aanvoelt.

Kenmerkend voor producten van Youngblood

Net als alle producten van Youngblood is de Mineral Loose Powder Foundation 100% natuurzuiver. Vrij van conserveringsmiddelen, houdt niet van dierproeven, beschermt tegen UVA en UVB en is zelfs geschikt voor gevoelige huidtypen en acne. Daar bovenop dan ook nog water resistant en parfumvrij. Die laatste misschien wel de grootste pre, hoewel ik per definitie ook blij wordt van het feit dat Youngblood beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Eerst was het dit, toen dat en nu weer Youngblood

Klopt. Ik wissel zo nu en dan af. Hangt ook af van het jaargetijde. Maar Youngblood staat ondertussen al best lang op mijn lijstje (zie eerdere blog). Ik vind de losse poeder in het doosje (die je in de deksel schudt om je kwast vervolgens in te dopen) echter geen topper om te reizen. En soms heb ik gewoon even zin in iets anders. Ik roep ook niet dat Youngblood de one-and-only is. Ik blijf houden van de Perricone MD Face Finishing Moisturizer Tint en ook de No Foundation Foundation van Perricone blijf ik geweldig vinden (en dus ook een aanrader). En deze zomer heb ik meermaals mensen verblijd met de mineral poeders van Colerescience (vooral de zonnebrandpoeder wil je). Feit is dat de Youngblood mineral poeder me nu eenmaal de meeste complimenten bezorgt. Doe er je voordeel mee. Of niet.

Begrijp je nu wat de poeder voor je doet? Foto van goodskindays.co.uk
Begrijp je nu wat de poeder voor je doet? Foto van goodskindays.co.uk

Waar je Youngblood shopt? Dat kan online of je zoekt even een verkooppunt bij jou in de buurt op de website van het merk.

Gerelateerde blogs

Reacties (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *