Maastricht magazine >
skincare

Mijn vakantie begint bij Ellen spray tan

Mijn vakantie begint bij Ellen spray tan
Artikel begint onder de advertentie

Ik weet dat de zomer voorbij is, dus de timing van deze blog is niet perfect. Maar we krijgen nog een goede nazomer en anders bewaar je dit adresje voor je eerstvolgende vakantie of feestje. Ik heb namelijk net een heerlijk weekje Ibiza achter de rug en ook dit keer vertrok ik mét bruine benen. Want elk jaar ga ik de avond voor vertrek naar Ellen voor een spray tan. Ik kan niet meer zonder. Vooral afgelopen zomer lukte het maar niet om een kleurtje op te bouwen. Zeker niet voldoende om meteen op dag 1 van de vakantie in een badpak rond te springen. En wil je net als ik niet meer onder de zonnebank, dan is de spray tan een uitkomst. Je voelt je net wat zekerder op het strand en de vakantiekleding staat nog leuker bij een bruine teint.

Bruin worden met White to Brown

Op de site van Ellen spray tan Maastricht vind je de belangrijkste informatie ter voorbereiding. Trek dus zwarte kleding aan voor de behandeling en zelf ga ik het liefst op slippers. Eenmaal in de behandelkamer loodst Ellen je er wel doorheen met verdere uitleg. Ik voelde me bij haar meteen op mijn gemak. Alles gaat in overleg. Zo ook de keuze voor de sterkte van de bruining. Ze werkt met het merk White to Brown, dit product bevat DHA, een natuurlijke grondstof. Het is een koolhydraat dat wordt gewonnen uit suikerriet en zorgt voor een reactie in de bovenste laag van de huid, waardoor deze bruin kleurt. Je kunt gaan voor concentraties tussen 8 en 12,5%. Daarnaast kan ze, naar wens, de behandeling nog 2 of 3 keer herhalen. Sinds kort heeft Ellen ook een nieuwe vloeistof in gebruik, die al na 4 uur bruint in plaats van 8 uur. Je mag in dat geval al na 4 uur douchen, dat lijkt me ook wel fijn en dan heb je geen bruine lakens. Deze ga ik volgende keer uitproberen!

Ellen levert maatwerk: spray tan Maastricht

Na afloop maakt Ellen een notitie van de concentratie van de vloeistof, die ze heeft gebruikt, en het aantal herhalingen. Zo weet ze de volgende keer als je komt weer precies wat ze gedaan heeft. Het is namelijk vooraf moeilijk in te schatten hoe je huid doorbruint, dus het blijft steeds weer maatwerk. De zorgvuldigheid waarmee Ellen te werk gaat, haar professionele houding en de hygiëne maken dit tot een top adres. De spray tan salons in Maastricht zijn maar dun gezaaid in tegenstelling tot in de Randstad. En het is hier ook wat minder vanzelfsprekend om snel een spray tan te halen. Maar vanaf nu weet je dus waar je moet zijn voor een spray tan in Maastricht!

Foto geleend van de Telegraaf. De cabine van Ellen blijkt niet erg fotogeniek. Zie ook blogje van Joy over haar spray tanning bij T-tans in Amsterdam. En anders kun je altijd nog voor zomerzon uit een flesje gaan met Dove Summer Lotion.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *