Maastricht magazine >
skincare

NuFACE: Fitness voor je gezicht

NuFACE: Fitness voor je gezicht
Artikel begint onder de advertentie

Een make-over bij Kliniek aan de Maas met NuFACE. Ik laat me verrassen en maak een afspraak voor een demonstratiebehandeling. Iets nieuws, iets spannends en iets anders dan kerstshoppen op de vrijdagmiddag. Ik breng een bezoek aan het beautyinstituut aan de Maas Kliniek en ga voor mijn kerst make-over.

Wachtkamer Kliniek aan de Maas

Op bezoek bij Kliniek aan de Maas

Bij kliniek aan de Maas ga je op bezoek, zo gezellig. In dit prachtige Herenpand word je vrolijk. De hal met zwart-witte plavuizen, glazen deuren en prachtige kroonluchter laten je de alledaagse kerst-stress vergeten. In de woonkamer (wachtkamer) krijg ik een overheerlijke kruidenthee. Ik zak weg in de bank en geniet van mijn thee. Met een workshop bij deze kliniek verzamelen de dames zich hier (zie eerdere blogje van Joy). Maar waar is nu iedereen? Even checken, mijn afspraak klopt. Camiel Zeijen (cosmetische arts) loopt door de gang en begroet mij. Ik vraag aan Camiel waar de andere dames zijn. De NuFACE demonstratie waar ik voor ingeschreven ben, is een één op één demonstratie. Oké! Camiel en ik kletsen nog wat en daar staat al een jongedame voor mijn neus. Dag Camiel, ik krijg nu mijn demonstratie van NuFACE.

NuFace lifting

NuFACE: lift als een pro

NuFACE komt als geroepen in mijn leven. Wie gaat niet voor een natuurlijke lifting. Ik ga voor deze lifting en ben benieuwd. Mooi natuurlijk ouder worden is zo elegant. Met sporten houd ik mijn body fit, maar gezichtgymnastiek daar doe ik niet aan. Gelukkig doet dit NuFACE, dit apparaat werkt als fitness voor je huid. Net als bij training, zijn de resultaten bij blijvend gebruik ook bijlvend zichtbaar. Perfect voor mij, ik ga voor zo’n dingen. Dit multi-apparaat heeft drie verwisselbare anti-aging behandelhulpstukken. De Trinity Facial Trainer, bij deze zorgt de microstroom voor contouren en verstevigd de gezichtshuid. De Trinity Wrinkle Reducer, het infrarood licht vermindert hier de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels. De Trinity Ele, deze verzorgt met microstroom-technologie de moeilijke gebieden rondom de ogen, lippen en wenkbrauwen. De Trinity Ele is de perfecte behandeling om de ogen op te laten leven. NuFACE, jij bent bij mij op de juiste plek. In vijf minuten per dag kan ik mijn uitstraling opfrissen. Kom op met deze demonstratie, deze uitdaging ga ik aan.

NuFace mini-lift

Thuis mini-liften is op en top 2017

Daar lig ik dan in de stoel bij de demonstratice van NuFACE. Zij is een jonge, frisse meid en vertelt rustig haar verhaal. Ik lig ondertussen in mijn leren stoel en luister. Gelukkig komt Camiel nog binnen om dit moment vast te leggen. Mijn gezicht wordt gereinigd en de NuFACE Gel primer wordt aangebracht. Deze zorgt voor een maximale geleiding van de microstroom en laat het toestel gemakkelijk glijden over mijn huid. De primer wordt aan een kant van de huid aangebracht. Waarom aan een kant? Haaa, zo zie je het verschil! Het voelt goed en het toestel doet haar werk. Het hulpstuk van de trainer zorgt voor de contouren en de Ele voor de lippen en ogen. Ik voel niks van de stroom, maar ik vind het wel spannend. Camiel maakt foto’s en ziet het resultaat. Geef mij alsjeblieft een spiegel! Geroffel…! Ik zie ook het resultaat en jullie vast ook. En dan te bedenken wanneer je dit acht weken, vijf dagen in de week volhoudt. Ongelooflijk wat een resultaat. Deze gelaats-workout is de uitdaging waard. Deze demonstratie is een topper en een goed idee voor 2017. Goed gekozen Kliniek aan de Maas. Door jullie selectie heb ik weer een nieuwe uitdaging voor mijn huidverjonging.

demonstratie Nuface

Huidliften terwijl je je lievelingsserie op de bank kijkt

Mijn nieuwe work-out voor 2017 wordt definitief NuFACE! Lekker makkelijk op de bank NuFACE over je gezicht laten glijden. Geen gepuf, geen transpiratie en gewoon thuis. Dat is mijn nieuwe work-out voor 2017. De Mini Facial Toning is er ook. Handig voor op reis. Wanneer de demonstratie van een half uur is afgelopen, trek ik mijn jas aan en Camiel en ik schieten nog wat foto’s. Daar ga ik naar huis, zonder make-up en met een halve kerst make-over. Geen probleem, ik ga naar huis en buiten is het al donker. Zo fijn om Kliniek aan de Maas tot je kennissen te rekenen. Zo blijf ik up-to-date op het gebied van huidveroudering. Kliniek aan de Maas, jullie blijven voor altijd mijn vriendje. Bij jullie voel ik mij eeuwig jong!

See by Miriam

New work-out,
new NuFACE,
new young face!

Scroll naar beneden voor meer informatie over Kliniek aan de Maas. Deze beautysalon in Maastricht kan je ook alles vertellen over, je raadt het al, de anti-aging krachten van NuFACE. Op de foto boven Miriam met Camiel Zeijen van Kliniek aan de Maas. Uhh, Miriam, dat is toch wel een faux-fur’tje toch?!

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *