Maastricht magazine >
fashiontips

5 dagen op rij in leren joggingbroek

Na een week lang Ibiza in één en dezelfde jurk en 5 dagen op rij in rokje van Designers Remix ging ik de challenge opnieuw aan. Ik besloot mijn leren joggingbroek van Storm & Marie een week lang te dragen. Hier zie je alle vijf de dagen op een rij. Laat je me weten welke outfit jij het leukste vindt?

Artikel begint onder de advertentie

Schermafbeelding 2015-03-05 om 15.07.43

Dag 1: Storm & Marie lerenbroek doet de naam eer aan. Mega storm it is!


Schermafbeelding 2015-03-05 om 15.09.06

Dag 2: Vandaag mijn lerenjogging met viltenhoed. Het blijft maar regenen.


Schermafbeelding 2015-03-05 om 15.10.03

Dag 3: Lerenjogging meets Balenciaga trenchcoat

Schermafbeelding 2015-03-05 om 15.10.59

Dag 4: Lerenbroek met hakken van Prada

Schermafbeelding 2015-03-05 om 14.20.45

Dag 5: Lerenbroek van Storm & Marie goes bohemien met fluffy schaap ding van de Zara

Ik kan het iedereen aanraden om 5 dagen op rij hetzelfde stuk te dragen. Zo ontdekte ik vorige keer, toen ik vijf dagen een leren rokje combineerde, dat het tijd was om basics in mijn kast aan te vullen. Zoals een nieuwe witte blouse en een grijze merino trui. Ook deze keer ontdekte ik al doende.

 1. Volgens mij is dit de eerste week sinds tijden dat ik niet 1 of 2 dagen in Amsterdam zit voor werk en liefde.
 2. Jarenlang meed ik de Zara. De kleding schijnt een enorme footprint achter te laten. Tegenwoordig kom ik wel weer bij de Zara (zie jas dag 2 en fluffy ding op dag 5). De afspraak? Zara mag, mits je het ook echt draagt.
 3. Het was een week met storm en regen. Ik draag eigenlijk best vaak een viltenhoed (dag 2 en dag 3). Het is een is een item dat ik al jaren omarm.
 4. Nooit geweten dat ik zo stelselmatig mijn mouwen opstroop. Dag 1 het jasje van Theysken’s Theory, dag 2 de mouwen van mijn Zara jas en dag 4 een vest met 3/4 mouw (dus al opgestroopt voor mij).
 5. Ik hou van Scandinavisch stukken. Hoewel absoluut up north fashion fan, was ik me niet bewust dat ik bijna iedere dag wel iets Scandinavisch draag. Zoals op dag 2 en dag 4 een vest van By Malene Birger en op dag 5 een blouse van hetzelfde merk. Natuurlijk mijn lerenbroek van het Deense Storm & Marie niet te vergeten.
 6. Onbetaalbare items, zoals jasje van Theysken’s Theory en trenchcoat van Balenciaga, zijn voor altijd. Ok, dat wist ik eigenlijk al. Maar toch weer de bevestiging.
 7. En last, but not least, die broek is gemaakt om te combineren met sneakers (dag 1, 2 en 3).
 8. Nog eentje dan… Groen is en blijft mijn lievelingskleur (dag 4 en 5).

Probeer het ook eens. Een week lang hetzelfde item. Het is een ontdekkingsreis door je kledingkast. En laat me als je wilt weten welke outfit uit mijn kast jou het meeste aanspreekt.

Ik kocht de broek bij Stijl Maastricht. Scroll naar beneden voor overige verkoopadressen van Storm & Marie.

Gerelateerde blogs

  Reacties (0)

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *