Maastricht magazine >
fashionmusthaves

5 Hippe herfst- en winterlaarzen voor vrouwen

5 Hippe herfst- en winterlaarzen voor vrouwen
Artikel begint onder de advertentie

Wat hebben wij ongelooflijk kunnen genieten van een zomer met aangename temperaturen en een lekker zonnetje. Echter zitten wij nu in de periode dat het weer is omgeslagen en dat de meeste gedachten uitgaan naar zo’n lekkere zomerdag, waarop je zonder jas naar buiten ging en urenlang genoot met vrienden en vriendinnen op een terras. Die tijd is voor nu even voorbij. 

Wat ook voorbij is, is de bijbehorende zomerkleding. Een belangrijk onderdeel van de kleding is uiteraard het schoeisel. De slippers kun je de komende tijd wel achterwege laten. Maar wat ga je dan in hemelsnaam aantrekken? Eén van de populairste soorten schoenen om te dragen voor vrouwen tijdens de koudere periode zijn laarzen. En zoals iedereen weet zijn deze laarzen in veel verschillende soorten en maten verkrijgbaar. In dit artikel vertellen wij je alles over de trends wat betreft vrouwenlaarzen voor de komende periode.

Enkellaarzen

Natuurlijk willen we in de herfst en winter te allen tijde voorkomen dat we koude tenen krijgen. Maar daarnaast is het misschien wel net zo belangrijk dat je netjes voor de dag komt. Hierin zijn enkellaarzen altijd een zeer geschikte keuze. Ze zijn verkrijgbaar in talloze verschillende modellen, waardoor de kans groot is dat er voor iedereen wel wat tussen zit. Heb je bijvoorbeeld al eens gekeken naar het fraaie assortiment van EBL 8790? Enkellaarzen zijn tijdloos en passen bij bijna elke kledingstijl. Ze zijn bijzonder vrouwelijk en elegant. Wat wil je nu eigenlijk nog meer?

De regenlaarzen

De volgende schoen die we in dit artikel benoemen is er eentje die altijd extra opvalt. Dit komt vooral omdat mensen bij het dragen van deze schoenen vaak aan vroeger moeten denken. Alleen ging het er toen vooral om niet met natte sokken thuis te komen en om lekker in plassen te kunnen springen. De oplettende lezer weet natuurlijk allang dat het over regenlaarzen gaat. 

Regenlaarzen zijn, naast modieus, zeer praktisch om te dragen in de wat koudere, natte perioden die ons land kent. Het grappige daarbij is dat regenlaarzen typisch van die kledingstukken zijn die alsmaar populairder worden omdat het een bepaalde outdoor look heeft. Waar deze schoenen oorspronkelijk bedoeld waren om dus inderdaad geen natte sokken te krijgen, is het inmiddels gewoon een ware toevoeging geworden wat betreft mode. En laten we eerlijk zijn, menig man zal smelten bij de aanblik van zijn vriendin in deze regenlaarzen.

Cowboylaarzen

Ben jij een echte ruige vrouw en laat je dit het liefst aan iedereen zien? Dan zijn cowboylaarzen jou op het lijf geschreven. Op enkele perioden na, zijn deze schoenen amper uit de mode geraakt. Met name in de winter zijn deze laarzen extreem populair. De schoenen zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende soorten en maten, waarbij het vooral leuk is om te spelen met de prints. Er kunnen allerlei interessante stiksels op de laars zijn geplaatst, waardoor ze net weer wat meer opvallen. Daarbij kun je cowboy laarzen eigenlijk altijd wel dragen; of het nu onder een jurk, rok of een spijkerbroek is.

Chelsea Boots

Wie is er niet gek op Chelsea boots? Waar deze schoenen eerst veelal populair waren bij het mannelijke geslacht, zijn deze schoenen momenteel onder vrouwen populairder dan ooit. Ze vallen op door de elastische zijkant, waarbij geen gebruik wordt gemaakt van veters. Dit zorgt ervoor dat de laarzen zeer eenvoudig zijn aan te trekken. Gemak dient de mens zullen we maar zeggen. Binnen de Chelsea Boots kun je kiezen voor verschillende soorten zolen, zoals een platte zool of een hak. We kunnen in ieder geval nu al stellen dat de perfecte Chelsea Boots er hoe dan ook tussen zit voor jou.

Hoge Chunky laarzen

De laatste laars die we in dit artikel benoemen is de hoge chunky laars. Deze keuze is er dan ook vooral eentje voor vrouwen die er niet om schromen zo nu en dan uit de comfort zone te stappen. Aangezien met blote benen naar buiten gaan geen optie is in de winter, is het natuurlijk best slim de complete benen te bedekken met een schoen die geen kou door laat. Daarbij oog je verschrikkelijk stijlvol en weet je nu al dat de ogen op jou gericht zullen zijn!

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *