Maastricht magazine >
fashion

Alexander McQueen huldigt oranje

Alexander McQueen huldigt oranje

Hoe kan het ook anders met Alexander McQueen? Een label dat zowel de naam van onze toekomstige koning en een verwijzing naar koningin in de naam borgt. Eigenlijk ook geen verrassing dat het label nu al in de startblokken staat voor 30 april. Een vorstelijke collectie in het oranje. In de collectie prachtige items die schitteren door eenvoudige kracht zoals een avondjurk in het oranje. Daarnaast signature items zoals clutch met doodshoofd.

Artikel begint onder de advertentie

Ik blijf het fascinerend vinden hoe dubbel Alexander McQueen ontwerpt. Sommige ontwerpen zo vernieuwend klassiek door schitterende eenvoud. Ontwerpen die verwijzen naar zijn kunde aangaande klassieke Britse tailoring. Andere items zo passé en klaar ermee.

Alexander McQueen avondjurk Alexander McQueen mocasin
Alexander McQueen clutch

Alexander McQueen jurk oranje

Vond de Briste ontwerper het allemaal iets te Nederlands worden? Is dat waarom hij in de clutch zijn eigen nationaliteit in de vorm van een vlag verwerkt heeft? Of speelt hij met de clutch met doodshoofd in op de grapjes die richting het Engelse koningshuis werden gemaakt aangaande het nieuws over de Nederlandse troonwisseling? Ik laat de clutch voor wat het is. Doe mij maar die avondjurk met hakken.

Je shopt de oranje collectie van Alexander McQueen online bij mytheresa.com. Scroll naar beneden voor verkoopadressen in het echt!

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *