Maastricht magazine >
fashion

Alweer aan de Ugg’s

Alweer aan de Ugg’s

Toen ik vorig jaar met te koude, natte voeten in een onderbesneeuwde winter een winkel insnelde om de rest van de dag door te komen, bezwoor ik mijzelf dat mijn Ugg’s classic low de laatste zouden zijn in de rij. Na zelf al meer dan 7 jaar op Ugg’s te lopen met nu en dan een kleine flirt met Love from Australia (LfA) als variant, leek het me dat het nu wel echt klaar moest zijn. Nu de herfst in aantrede is, realiseer ik me dat er van dat besluit weinig terecht gaat komen. Mijn oog is gevallen op de pailletten Ugg in zilver.

Artikel begint onder de advertentie

Hoewel de kwaliteit van de laarzen er met de populariteit door de jaren heen niet op vooruit is gegaan – enkel mijn eerste paar heeft alle winters weten te overleven – vrees ik dat we ook dit jaar heel wat Australische laarzen in het straatbeeld gaan zien.

De Ugg met schapenhaar is in lijn met alle schapen- en konijnenvachtjes die deze winter niet in jouw kast mogen ontbreken. Ik ben benieuwd wie ik het eerst op de sheepskin zie lopen. Stiekem heb ik al een flauw vermoeden.

Ugg sheepskin

Ook de Rosabella, de Ugg met klomphak, hoge schacht en verfijnde borduursels heb ik onbewust al één van mijn vriendinnen toebedeeld. Ik ben benieuwd!

Ugg klomp laars aw 2011-2012

De lage Uggs met de schapenvacht koop je bij Eb & Vloed. Scroll naar beneden voor andere verkoopadressen van Ugg Australia. Opzoek naar LfA’s? Gebruik dan de labelfinder rechtsboven.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *