Maastricht magazine >
fashion

Camilla Norrback: Queen of the ecoluxury

Camilla Norrback: Queen of the ecoluxury

Biologisch, maatschappelijk verantwoord en duurzaam waren een aantal jaren geleden begrippen die we associeerden met geitenwollensokken. Maar het imago van ‘fair trade’ is al lang niet meer suf te noemen. Fashionland gaat dan ook steeds vaker voor groen.

Stella McCartney staat in de hoogste rangen van de modewereld al jaren op nummer één wat betreft mens- en diervriendelijke designerkleding. De Zweedse Camilla Norrback doet niet voor haar onder. De modecollecties van Camilla zijn een regelrechte hit. Mijn grote favoriet in milieubewuste en eerlijke mode.

Artikel begint onder de advertentie

Dit Zweedse designerlabel gebruikt ook bijzondere ecologische materialen en produceert milieuvriendelijk gecombineerd met vooruitstrevend modedesign. Met recht mag Camilla Norrback de term ecoluxury gebruiken.

De dames- en herencollectie van Camilla Norrback is verkrijgbaar bij Charlie & Mary in Amsterdam en Nen Xavier in Rotterdam. Ook zeer de moeite waard voor een kijkje en koopje is Tamago aan de Spiegelgracht in Amsterdam. Bij Tamago vind je naast de damescollectie van Camilla Norrback en Dagmar ook prachtige tweedehands kleding van o.a. Chanel, Lanvin, Miu Miu en Maison Martin Margiela.

 

CamillaNorrback_011 CamillaNorrback_021 CamillaNorrback_032 CamillaNorrback_041

CamillaNorrback_08 CamillaNorrback_09 Najaarscollectie van Queen of Ecoluxury Camilla Norrback


Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *