Maastricht magazine >
fashiontips

Dag 1 van 5 dagen in khaki broek

Daar ga ik weer: 5 dagen op rij. Dit keer in een khaki broek van Filippa K. Khaki? Tja, van mij mag je het gerust ook legergroen, olijfgroen of kaki noemen. What’s in a name?

Artikel begint onder de advertentie

Afgelopen maanden zijn er bijna geen 5 dagen op rij voorbij gekomen. Laatste 5 op een rij dateert uit juni. Toen droeg ik een jumpsuit van Astrid Elisée. Hoewel ik de week op een rij ooit in de zomer ben begonnen (in Saint van LaDress), leent de zomer zich eigenlijk niet geweldig voor dit project. Althans, dat is mijn bevinding. In de winter kun je makkelijk met laagjes werken. Je outfit op die manier aanpassen aan je agenda. Bovendien is het weer in de zomer soms nogal wispelturig. Komt ook nog bij dat ik het niet zo’n heel fris idee vind om een week lang dezelfde jurk of top te dragen. In de winter kun je makkelijk een shirtje onder je jurk doen, maar in de zomer werkt dat toch net even iets anders.

Schermafbeelding 2015-08-31 om 13.17.35

Laatste tijd hebben echter zoveel mensen me aangesproken op mijn 5 dagen in hetzelfde kledingstuk project, dat ik niet langer wil wachten. En dus deze week een nieuwe challenge. Een hele week lang in legergroene broek van Filippa K. De broek kwam ik dit weekend tegen bij de Bijenkorf in Maastricht. De broek lachte me meteen toe. Te happy ermee. Want groen is nu eenmaal mijn lievelingskleur en de twee khaki broeken die ik had, zijn door het vele dragen ondertussen versleten.

Ook lezen

Schermafbeelding 2015-08-31 om 13.17.01

Over mijn outfit

Vandaag slechts één zakelijke afspraak. Meeting met een grote voedselketen om een presentatie over werken vanuit het hart (zie colove.nl) voor te bereiden. Wellicht zie ik er weinig corporate uit. Maar het is 30 graden en heb vandaag gewoon echt geen zin in zo’n hele zakelijke look. Mijn broek gecombineerd met wollen t-shirt van Filippa K. Kocht ik dit weekend samen met de khaki Filippa K broek bij de Bijenkorf. Daarbij mijn Miu Miu wedges en ketting uit Vietnam (de ketting kocht ik ooit samen met mijn Tory Burch tuniek en short bij Mody Mary in Maastricht). Tas van Marni en bril van Prada. Foto gemaakt door mevrouw op een scooter bij de Albert Heijn (waar ik was voor een snelle boodschap).

Scroll naar beneden voor verkoopadressen van Filippa K.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *