Maastricht magazine >
fashiontips

Dag 2: Filippa K jurk met flared jeans

Zo fijn als de dynamiek is van leven tussen Amsterdam en Maastricht, zo onhandig is het gesleep met honden en spullen. Zodra er een derde locatie in beeld komt, zoals deze Pasen, merk ik dat ik steevast mijn koffer niet praktisch inpak. En daar stond ik vanochtend met mijn gladiators van Bottines, omdat ik ervan overtuigd was dat het een zonnige tweede Paasdag zou worden. Omdat mijn gladiators zondag nog een prima combi beloofden te zijn met mijn zwart-blauwe tuniek jurk van Filippa K. En dus dook ik in mijn koffer opzoek naar een oplossing. Mijn flared jeans de enige escape.

Artikel begint onder de advertentie

Mensen zeggen weleens: ‘Jou staat ook alles.’ En dat is waar. Net zo waar als dat alles hen ook staat. Althans… als ze willen en twee simpele regels volgens. De eerste regel is dat over- en underdressed niet bestaan. De tweede regel is dat, zelfs als je de dresscode volledig verkeerd heb geinterpreteerd, je net doet alsof alles precies zo bedoeld is. Kortom, al kom je in vuilniszak en loopt de hele wereld in black tie, doe net alsof je vuilniszak nauwkeurig gepland is. Draag je kledingstuk en draag het uit! Grote kans dat je zelfs in die vuilniszak nog een compliment of twee vangt.

Schermafbeelding 2015-04-06 om 14.20.22

En dat deed ik vanochtend ook, zo’n compliment vangen. Ik had niets om mijn jurk van Filippa K mee te combineren. En mijn combinatie van gisteren nog een keer aan, vond ik geen optie. Bovendien na 3 dagen op Hogan laarsjes dringend aan ander schoeisel toe. En dus trok ik uit mijn koffer wat erin zat. Daar moest ik het mee doen.

En zo eindigde ik op mijn witte Adidas met flared jeans van Marrakesh. En dat terwijl ik sneakers onder een flared jeans een no go vind. Maar goed, soms moet een mens de regels aan z’n laars lappen. Bij mijn witte sneakers en tegen de kou een wit t-shirt. De ceintuur van de zwart-blauwe Filippa K jurk om mijn middel geknoopt om van mijn jurk een blouson-achtige constructie te maken. Klaar!

Ik kocht mijn Filippa K tuniek jurk in de Leidsestraat. Lees dag 1 van 5 dagen op rij in Filippa K jurk om te ontdekken waarom dit mijn favoriete Filippa K is. Scroll naar benenden voor meer Filippa K verkoopadressen.

Eerdere 5 dagen op een rij op LovestoHave

Foto: Tweede Paasdag in regenachtig Hilversum

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *