Maastricht magazine >
fashiontips

Dag 3: In Acne trui naar MOMO

Dag 3 van 5 op een rij in Acne trui. Naar MOMO. Pre-birthday sweet 16 dinner, want maandag is mijn dochter jarig. ‘Sweet 16 and never been kissed’, nou ja… that’s what they say.

Artikel begint onder de advertentie

Schermafbeelding 2015-10-11 om 11.17.01

Sweet 16 happiness bij MOMO in Amsterdam met de beste van de hele wereld

Vroeger stond MOMO tijdens vakanties of weekendjes Amsterdam standaard op de agenda. Een lunch met mijn dochter. Soms ook met vrienden drankjes aan de bar. Hoewel MOMO ondertussen is ontdekt door de hele wereld, blijven we de traditie trouw. Tijdens vakanties strijk ik er zo nu en dan nog met mijn dochter neer. Vanwege de traditie en omdat we het eten te jammie vinden. En dus kiezen we MOMO ook voor haar pre-birthday party.

Schermafbeelding 2015-10-11 om 11.13.01

Natuurlijk in mijn Acne trui. Niet iedereen vond mijn foto met de burgemeester op dag 2 mega charmant (dat begrijp ik wel). Time to spice mijn jurk. Dat doe ik met mijn Prada laarzen. Ze rijken de hemel in. Ik kocht ze ooit in Milaan. Ze zijn een uitkomst wanneer ik geen zin heb ik hakken. 7 For All Mankind aan, Prada’s aan mijn voeten en mijn groene trui van Acne erbij. Klaar ben je.

Aan bar

Scroll naar beneden voor verkoopadressen van Acne. Gebruik de labelfinder rechtsboven voor het vinden van overige merken.

Ook lezen

Foto credits buiten en aan tafel gaan naar mijn lief en familie. Foto aan de bar is genomen door de birthday-girl. Op foto buiten draag ik een jas van Zara bij mijn trui, laarzen en jeans.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *