Maastricht magazine >
fashiontips

Dag 3: Low profile in broek van Filippa K

Dag 3 van 5 dagen op rij in één en hetzelfde kledingstuk. Vandaag gaat mijn Filippa K broek low profile. Easy met sneakers. Perfect outfit voor een dag waar zonneschijn en regen elkaar afwisselen en face-to-face meetings gepaard gaan met telcons.

Artikel begint onder de advertentie

Vielen maandag de mussen nog van het dak, vandaag is het zo’n twijfeldag. Een warme zonnestraal, dan weer een bui. Zo ook mijn agenda. Enkele stukken afronden, andere projecten opstarten. Werk achter de computer wisselt zich af met telcons en een face-to-face werklunch. Een lunch met een klant die mijn sneakers wel kan hebben. Hoe chill is dat?!

Schermafbeelding 2015-09-02 om 16.49.57

Mijn khaki Filippa K gecombineerd met mijn zwarte Nike’s (die zag je al veel vaker voorbij komen. Bijvoorbeeld met mijn poncho van Missoni.) Daarbij de tas van Tod’s. Ja, weet het. Die had ik gisteren ook al bij me. Sorry, heb er niet over nagedacht. Ben zo met tas op de fiets gesprongen naar mijn lunchafspraak bij de Brandweerkantine in Maastricht. Ook het vest van By Malene Birger is geen nieuwe kost. Sterker nog, mijn grijze vest kwam in 2012 al voor de eerste keer op LovestoHave.com voorbij. Zei het toen toch al: ‘Best buy ever.’ En de foto? Die is gemaakt door iemand die bij de Brandweerkantine aan het lunchen was. Dank je!

Ook lezen (of niet, wat jij wil…)

Wil jij dat fijne Filippa K broekje ook? Ik zeg: ‘Ja, dat wil je!’ Ik kocht mijn broek bij de Bijenkorf in Maastricht. Scroll naar benenden voor overige verkoopadressen.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *