Maastricht magazine >
fashiontips

Dag 4: Freezing cold in mijn khaki broekje

Wie mij vanochtend heeft gezien, weet dat ik de dag niet in deze outfit ben begonnen. Nee, ik heb niet valsgespeeld! Had namelijk gewoon mijn khaki Filippa K broekje aan, maar dan met een andere top. Vond het echter zo ontzettend koud, dat ik me tegen het eind van de ochtend heb omgekleed. En zo kleurt mijn olijfgroene, wollen trui van Filippa K de vierde dag van 5 dagen op rij in hetzelfde kledingstuk.

Artikel begint onder de advertentie

Ik blijk niet de enige te zijn die het koud heeft. Mijn lunchafspraak draagt een winters vest dat ze altijd bij de hand heeft voor koude noodgevallen. Mijn groene, wollen trui vindt ze dan ook niet vreemd. Sterker nog, she’s in love mijn khaki Filippa K outfit.

Ook wanneer tijdens de lunch de zon doorbreekt, ben ik blij met mijn trui. Echt warm wordt het namelijk niet. En dat terwijl ik niet had verwacht dat de trui uberhaupt voor eind oktober het daglicht zou zien. Sterker nog, ik kreeg de trui als een kadootje voor mijn verjaardag. En dat terwijl ik pas eind november jarig ben. Ik zei nog tegen de gever (thanks so much), dat de trui gerust tot mijn verjaardag kon wachten. Hoe blij ben ik dat ik de trui toch alvast heb gekregen. En nu ik de trui eenmaal aan heb gehad, weet ik dat ik deze alleen al tot mijn verjaardag heel veel zal dragen.

Mijn outfit vandaag? De broek van Filippa K die ik al 4 dagen draag. Daarbij mijn zijden blouse van dag 2. Gecombineerd met mijn nieuwe, groene trui van Fillipa K. Aan mijn voeten mijn Stan Smith limited edition. Daarbij een almost vintage Chloé tas in een taupe-groen-grijze kleur die ik voor het gemak ook maar even het label khaki meegeef.

Artikelen om op door te klikken (of niet)

Schermafbeelding 2015-09-03 om 14.03.39

Al mijn Filippa K items zijn afkomstig van de Bijenkorf in Maastricht. Scroll naar beneden voor overige verkoopadressen van Filippa K. O ja, lunch bij de Comedie op het Onze Lieve Vrouweplein in Maastricht. Foto’s gemaakt door voorbijgangers. Dank!

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *