Maastricht magazine >
fashiontips

Dag 5: Ba&sh jas en bikerboots

Dag 5 van 5 dagen op rij in hetzelfde kledingstuk. Vandaag de laatste dag van 5 dagen in Ba&sh jas. Ik combineer mijn jas met een zwarte lerenbroek, bikerboots en blauwe top. Want ja, gelukkig ligt de tijd dat zwart met blauw een fashion faux pas is achter ons. Blauw met zwart mag en ik doe dat in combinatie met mijn jas.

Artikel begint onder de advertentie

Schermafbeelding 2015-03-23 om 15.56.25

De blauwe top is van Guido Lombardi en droeg ik ook op dag 4 van 5 dagen in jas van Ba&sh. En weet bijna zeker dat je mij nog heel vaak in die top gaat zien. Zijde zo zacht en model super. Verder mijn lerenbroek van SuperTrash, zwarte vest van Acne, bikerboots van de Zara, bril Porsche Design en tas van Hogan.

Schermafbeelding 2015-03-23 om 15.58.02

Ik kocht mij Ba&sh jas en blauwe Guido Lombardi top bij Beriozka in Maastricht. Heb jij ook zin in iets nieuws? Tot en met 26 maart ontvang je 10% korting op de gehele zomercollectie en 30% korting op alle jassen en jacks in de winkels van Beriozka (scroll naar beneden voor winkelinformatie). Shop je liever online? Gebruik dan het codewoord ‘jassen30’ op de website van Beriozka. 

Eerdere dagen in jas van Ba&sh

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *