Maastricht magazine >
fashiontips

Dag 5 van 5 op rij in khaki broek

Dag 5 van 5 op rij in khaki broek

En de laatste dag van 5 op een rij in Filippa K khaki broek. Dit keer gaat mijn broek uiteten bij 5 & 33 in Amsterdam. Een afspraak met vrienden. Althans dat was de bedoeling. Mijn hakken van Jimmy Choo stonden al klaar. Maar de treinen reden niet… En had zo geen zin om met mijn auto achter in de file aan te sluiten om vervolgs als laatste aan tafel aan te schuiven. Dus daar ging mijn dag 5.

Artikel begint onder de advertentie

Ik stond al op het station toen er werd omgeroepen dat de trein niet reed. Ik baalde. Enorm! Toen besloot ik er het beste van te maken. In plaats van Amsterdam werd het een avond op de bank in Maastricht. En niet zo’n beetje. Ik heb een heel seizoen Weeds gekeken (oeps). Was ik wel naar Amsterdam geweest en had ik daar mijn foto van mijn outfit gemaakt, dan had ik waarschijnlijk zoiets als onderstaande geschreven.

Hoe ik het voorstelde: Khaki broek en Jimmy Choo’s

Ik ben al eeuwig Jimmy Choo fan. Nou ja, was. Ik was Jimmy Choo fan. Het laatste paar pumps dat ik van ze kocht, waren de iconische 10 cm hoge Abel pumps in snake. Ik heb de eerste avond uren op de dingen gedanst en heb er probleemloos een aardige kilometer mee afgelegd. De volgende dag constateerde ik dat de pump aan alle kanten los hing. ‘Een fabrieksfout’, dacht ik. Jimmy Choo besloot het anders te benaderen. Het zou aan mij liggen…

Ik haat dat, van die winkels of merken die geen service leveren. Geen verantwoordelijkheid nemen. Ik zou mijn schoenen niet goed hebben behandeld. Ja, wat dan? Ik wist niet dat Jimmy Choo’s enkel zijn om naar te kijken…?! En hoe kan het dat mijn andere Jimmy Choo’s, zoals mijn laklederen Abel’s en nude Agnes, er tot vandaag de dag wel prima uitzien? De snake Jimmy Choo moet een fabrieksfout zijn geweest. Maar ze gaven niet thuis. Nou ja, ze hebben enkel een kleine reparatie toegepast. En dat met veel zuchten en steunen. Ik hoefde de winkel nog net niet liggend op mijn knieën te bedanken. Met pijn in mijn hart trek ik sindsdien mijn creditcard niet meer voor een paar Jimmy Choo’s. Ik koop niet nog een keer een kat (of snake) in de zak. En mijn schoenen sinds de reparatie? Not made for walking, laat staan dancing. Eigenlijk zijn ze waardeloos geworden. Toch vind ik ze nog altijd prachtig. Weggooien kan ik niet. En dus doe ik ze nog heel soms aan. Zoals tijdens een etentje. Wanneer de afstand te belopen is of wanneer ik me op mijn fiets verplaats. En dan maar hopen dat niemand voorstelt om nog ergens te gaan dansen.

Bewijsmateriaal

Op de foto mijn Jimmy Choo pumps met broek en wollen t-shirt van Filippa K. Ik weet het. De foto ain’t good enough. Zo kan iedereen 5 dagen op rij hetzelde stuk aan. En dus (ondanks dat Simone mij overdag in mijn broek heeft gezien, toen ik nogal chagi van station terug naar huis liep) telt een 5 op een rij zonder foto niet. En dus draag ik de khaki Filippa K nog een dag. Want een uitdaging is een uitdaging! Dag 6 zal het bewijsmateriaal opleveren!

Artikelen die je misschien ook wel wilt lezen (misschien ook niet)

Ik kocht mijn Filippa K items bij de Bijenkorf in Maastricht. Scroll naar benenden voor overige verkoopadressen van Filippa K.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *