Maastricht magazine >
fashion

De resorts van Lanvin, DvF en Givenchy

De resorts van Lanvin, DvF en Givenchy

Niet alleen de resort collectie van Michael Kors is op zijn minst opvallend te noemen. Ook veel andere ontwerpers hebben een verrassende resort collectie gemaakt. Als je de items van Michael Kors al veelzijdig vond, dan heb je de lijn van Lanvin nog niet gezien. Heel veel materialen, prints en kleuren en vooral veel verschillende stijlen. Van groene mantelpakjes tot cocktailjurkjes met kleurrijke franjes. Vrouwelijk en sexy maar zeker niet voor iedereen weggelegd.

Artikel begint onder de advertentie

Lanvin Resort collectie 2012

Voor degene die voor iets veiligere kleding gaan, biedt Diane von Furstenberg uitkomst. Altijd vrouwelijk zoals we van het label gewend zijn, maar dit keer wel met een twist. Wederom opvallende prints maar ook veel felle kleuren als koraalrood, limegroen en citroengeel. Subtiel, comfortabel en met een urban tintje.

Diane von Furstenberg Resort collectie 2012

Bij de Resort lijn van Givenchy zien we duidelijk de zomer terug. Veel bloemen, Oosterse prints en aardetinten, allemaal met een vrouwelijk silhouet.  Maar ook de colorblock trend wordt niet overgeslagen. Paars, oranje en rood met elkaar gecombineerd in drukke prints. Om al dat colorblocking geweld in balans te houden, zijn er ook veel basics zoals witte blazers en zwarte giletjes.

Givenchy Resort collectie 2012

Foto boven: Diane von Furstenberg

Scroll naar beneden voor de verkoopadressen van de genoemde merken of gebruik de labelfinder rechtsboven om een winkel met jouw favoriete merk te vinden.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *