Maastricht magazine >
fashion

Denham’s chino: you love it

Denham’s chino: you love it

De chino, de van oorsprong katoenen, militaire broek, is terug. Zowel dames als heren scoren met deze broek. Een trend die aansluit bij de wijde modellen die momenteel hoge ogen gooien. De nieuwe chino, de eigenlijke nerd onder de broeken, is hip.

De gouden regel bij de chino luidt: houd de bovenkant smal om een goed evenwicht te behouden. De chino loopt taps toe, is opgerold met omslag en casual of zakelijk van snit.

De chino van Denham the Jeanmaker, de Khaki+, is een niet te missen item voor in iedere herengarderobe. De Khaki+ creeert een zichtbaar contrast door middel van de moderne look van de chino broek, gecombineerd met originele vintage bretels. De bretels zijn allemaal net even anders omdat ze gevonden zijn op diverse vintage markten. De chino is op de originele wijze vervaardigd met bijna geen “top-stitching” en selvedge afwerking aan de binnenkant van de steekzakken. Deze broek is veelzijdig te dragen en te combineren, met een bruine katoenen trui voor de frisse avonden, met een grijs poloshirtje of met de dunne katoenen marinetrui.

Artikel begint onder de advertentie

Dit stuk bewijst maar weer dat Jason Denham en zijn Denham-team meer kunnen dan alleen mooie jeans maken. En dat straalt van de hele wintercollectie af.

Denham heeft naast de conceptstore aan de Amsterdamse Prinsengracht ook een online shop waar je terecht kan voor de Khaki+. Mocht je toch een fysieke winkel willen binnen stappen en ben je voorlopig niet in Amsterdam, scoor dan je chino of jeans bij het Jeanspaleis in Kerkrade of Vroemmm in Breukelen. Ladies kunnen voor hun Denham ook terecht bij Centre Neuf of Nina’s.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *