Maastricht magazine >
fashionfashion-news

Designercollectie Kenzo X H&M

Designercollectie Kenzo X H&M

Voor wie het nieuws heeft gemist. Kenzo X H&M komt eraan. Vanaf 3 november ligt de designercollectie in de winkels. Nou ja, in geslecteerde H&M vestigingen dan. Lijkt me dat we ondertussen echt niet meer hoeven uit te leggen hoe designerstukken shoppen bij H&M werkt.

Artikel begint onder de advertentie

Tijgerkop en roots Kenzo

Kenzo is momenteel jong. Dook de trui met tijgerkop in 2012 op, loopt ondertussen elke wannabe in zo’n sweater. Niet erg, want dankzij de trui staat Kenzo weer op de kaart. En dat is goed nieuws, want dit modehuis is in de kern alles behalve wannabe.

Carol Lim en Humberto Leon zit samenwerken in het bloed

Verantwoordelijk aan de kant van Kenzo zijn Carol Lim en Humberto Leon voor de samenwerking met H&M. Ze volgen Olivier Rousteing van Balmain op. Ze beloven een dosis fun. En krijg zo’n voorgevoel dat dit zomaar een toffe samenwerking kan worden. Tja, die verdrietige match of (mis-match) met Versace is toch nog ergens in mijn achterhoofd blijven hangen. Helemaal daar de twee de nodige samenwerkingen op hun naam hebben staan. Of zoals Humberto Leon stelt: ‘Collaborations provoke conversation, which is exciting.’

Eer aan gedachtengoed Kenzo Takada en knipoog naar de toekomst

Of alle archieven worden opengetrokken? Het duo geeft aan een drieluik te hanteren bestaande uit de huidige, oorspronkelijke en nieuwe klant. Ik hou van die aanpak. Helemaal daar ze beloven de ziel, het gedachtengoed, van Kenzo Takada te laten terugkomen. Klinkt alsof het een echt Kenzo-feestje wordt. Je zou bijna willen dat het al 3 november is.

Kun jij niet wachten? Dan shop je reguliere Kenzo collectie bij onderstaande adressen.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *