Maastricht magazine >
fashionmusthaves

Die cuff van Michael Kors is om te hebben

Die cuff van Michael Kors is om te hebben

Gespot bij de Bijenkorf in Maastricht: een goudkleurige cuff met steentjes van Michael Kors. Een top armband die mijn volledige aandacht opeist. In eerste instantie ontgingen mij de koeienletters in de vitrine dan ook volledig, net zoals het monogram in de armband. Schrikt het merk Michael Kors mij nogal af vanwege ik-ben-16-jaar-en-heb-een-semi-designer-item, kan ik niet om de sieraden heen. Die cuff is te gek!

Artikel begint onder de advertentie

Schermafbeelding 2015-12-12 om 18.39.42

Cylinder bracelet of slavenarmband van Michael Kors in rosé kleurig goud, ook in zilver en geel goud

Michael Kors en merkengeil

Op zich heb ik niets tegen de tassen van Michael Kors. Sterker nog, ze zijn eigenlijk geniaal. Ding is dat het merk te geliefd is bij mensen die te graag willen. En dat is wel te begrijpen. Was het merk oorspronkelijk high-end, heeft het die reputatie weten te behouden terwijl de prijzen meer midstream te maken. En dat werkt goed. Zo goed dat Michael Kors een geliefde gast in onder merkengeile shoppers.

Die sieraden van Michael Kors zijn top

En dat maakt dus precies dat ik normaal met een boog om alles van Michael Kors heenloop. Bijna altijd althans, want in 2013 kocht ik toch echt een setje dat ik in de etalage in Londen zag hangen (en dat ik ook afgelopen zomer veel heb gedragen). Vandaag viel mijn oog echter op een cuff en na die te hebben bewonderd, bekeek ik ook de rest van de items in de vitrine bij de Bijenkorf. En nu ben ik best wel fan van de sieraden van Michael Kors.

Schermafbeelding 2015-12-12 om 18.40.08

Vriendschapsbandje van Michael Kors, zowel in geel, rosé als zilver

Kopen die handel – uhh, cuff

Toch zul je mij niet met een stuk van Michael Kors zien lopen. Helaas zijn namelijk alle stukken voorzien van de naam of het logo. Ik hou daar niet zo van. Maar als het jou niet afschrikt, dan kan ik me goed voorstellen dat jij dit jaar hoopt op zo’n fijn stuk van Michael Kors onder de kerstboom. Natuurlijk kun je het ding ook zelf kopen, die cuff zal prachtig bij die kerstoutfit staan!

Michael Kors cuff

De cuff die ik bij de Bijenkorf in Maastricht spotte, maar dan van heel dichtbij belicht

Klik hier voor de hele Michael Kors sieradencollectie bij de Zalando Premium. Scroll naar benenden voor meer Michael Kors verkoopadressen.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *