Maastricht magazine >
fashiontips

Dit wordt de accessoires trend van zomer 2020!

Dit wordt de accessoires trend van zomer 2020!
Artikel begint onder de advertentie

Ben je een echte modeliefhebber dan ben je waarschijnlijk ook helemaal gek op accessoires. Misschien heb je er inmiddels al zoveel, dat je elke outfit wel om kunt toveren tot iets prachtigs. Nu accessoires helemaal hot zijn kun je je slag slaan! Het kan zo gek als je wilt en dat is ook juist wat het super leuk maakt. In deze blog nemen wij je mee in de accessoires trends van zomer 2020.

1. Biker boots

Ook deze zomer zijn ze terug van weggeweest want biker boots ga je weer super veel zien. Ondanks dat we dit jaar even niet naar festivals kunnen, staan ze alsnog super leuk onder een maxi jurk. Inmiddels kun je deze biker boots eigenlijk het hele jaar door wel dragen, want in de wat koudere zomeravonden staan ze ook heel leuk bij een toffe biker jack. Daarnaast lopen ze ook nog eens heel erg lekker.

2. Bandana

Misschien weet je het nog wel? Een paar jaar geleden droeg namelijk iedereen leuke bandana’s in de tofste kleuren rond het hoofd. Veel van jullie hebben het misschien nog wel thuis liggen, waardoor je ze een nieuw leven kunt geven. De trend van 2020 is namelijk om de bandana als een haarband te knopen. Hierdoor creëer je een heel leuk effect voor bij je outfit.

3. Bucket tas

De bucket tas ligt inmiddels al overal in de winkels. Het is een klein tasje in de vorm van een ronde emmer. Hij staat super leuk bij iedere outfit en geeft net dat ene tintje extra. Het tasje staat werkelijk overal bij en is super fijn om mee te nemen. Hij is namelijk niet te groot, maar er passen zeker nog heel wat spulletjes in.

4. Parel sieraden

Ook parels zijn een accessoires trend terug van weggeweest. Ongeveer 40 jaar geleden zag je niet anders, maar daarna zijn parels een hele tijd uit geweest. Aan het begin van 2020 zag je ze alweer steeds meer terugkomen en dat snappen wij maar al te goed. De sieraden zorgen namelijk voor een echt statement, waardoor je outfit super chique wordt. Daarnaast is dit item heel tof te combineren met de vintage kledingitems die je deze zomer veel gaat zien.

5. Hak met vierkante neus

Je ziet ze op dit moment al volop, maar de hak met vierkante neus mag zeker niet ontbreken in dit lijstje. Elke influencer heeft ze al in haar kast liggen. Ook deze trend is al bekend van vroeger, waardoor je een grote kans hebt om ook in de kringloop te slagen voor dit pareltje. Met deze schoenen ben je klaar om te stralen deze zomer! Ze lopen ook nog eens erg lekker.

Wat is jouw favoriete accessoires trend?

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *