Maastricht magazine >
fashion

DSquared2 opent het festivalseizoen

DSquared2 opent het festivalseizoen

Met de zomercollectie van 2012 richt Dsquared2 zich op liefhebbers van festivals. Grote inspiratiebron lijkt Glastonbury, het roemruchte festival waar Kate Moss en andere celebs verschijnen in afgeknipte denim shorts en regenlaarzen. Modebladen smullen van de nonchalante looks. Dean en Dan, de Canadese tweelingbroers achter Dsquared2, klaarblijkelijk ook. Jeans en T-shirts met moddereffect, zodat het lijkt alsof je lekker in derrie hebt staan springen. Zelf vind ik het leuker om mijn eigen favo jeans vies te maken, want anders mis je de fun!

Artikel begint onder de advertentie

Verder zijn er armbandjes van leer die op festival bandjes lijken en rubberen laarzen met hak. De styling is vooral eclectisch. Alsof je de laatste schone kleren die je nog bij je had hebt gecombineerd. Niet te veel denken dus, maar vooral doen.

Dsquared2 koop je bij Stylesuite Femme in Maastricht. Scroll naar beneden voor winkels die Dsquared2 verkopen. Een festivallook voor je vriend aanschaffen? Dan kun je terecht bij PL-Line City Outfits in Maastricht.

Dsquared_glastonbury_shirt Daquared2_laars_hak Dsquared2_denim1 Dsquared2_Mud
Armband Dsquared2_SS2012_Armband3

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *