Maastricht magazine >
fashiontips

Extra dag in hockeyveld proof Filippa K

Een extra dag in Filippa K. Want hoewel ik mijn khaki broek wel degelijk 5 dagen heb gedragen, ontbreekt het bewijsmateriaal van dag 5. En dus een extra dag om toch een foto te kunnen delen. Dit keer in mijn olijfgroene broek naar de hockeyclub.

Artikel begint onder de advertentie

Waarom een extra dag?

Omdat het bewijsmateriaal van dag 5 ontbreekt. Hoe dat komt? Dat kun je lezen in mijn vorige blog over 5 dagen op rij in Filippa K broek.

Filippa K hockey41

De bontpolitie en konijnenbont

Ik twijfelde heel even over mijn konijnenbontje van Sportmax. De vorige keer dat er op LovestoHave.com iets voorbij kwam met bont (een Woolrich jas met bontkraag), kreeg ik de hele, twitterende bontpolitie over me heen. Voor ik het wist had de anti-bontmaffia een stempel op me gedrukt. Werd er een beetje bang van. Jammer, ik had best graag mijn idee over oud bont willen delen. Wat dat idee is? Dat oud bont mag. Ik zou er zelfs wel een label voor willen ontwikkelen. Want ergens vind ik het zo zonde dat die stukken van onze ouders en schoonouders in de kast blijven hangen uit angst voor de bontpolitie. En zo is het ook met mijn konijnenbontje. Het is weliswaar slechts 10 jaar oud, maar ik heb het nu eenmaal toch. Dan maar zo nu en dan dragen, lijkt me.

Filippa K hockey3

Wat ik draag bij mij Filippa K

Dat jackie met bont van Sportmax dus. Verder bril van Tod’s en top van enkele jaren geleden van COS. Ja, in groen. Want groen is nu eenmaal al eeuwig mijn lievelingskleur. En de Nike’s? Die droeg ik ook op dag 3 van 5 dagen op rij in khaki broek.

Filippa K hockey1

Fotocredits

Foto gemaakt door de vader van Noor. Dank! Ook voor het leuke gesprek. En wat is jouw dochter een geweldige keeper.

Gerelateerde artikelen

Ik kocht mijn Filippa K broek bij de Bijenkorf in Maastricht. Scroll naar benenden voor overige verkooppunten van Filippa K.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *